Peugeot 308 facelift

Παρουσίαση στη Γενεύη

  • -
  • -

Την δύσκολη μάχη στην κατηγορία των μικρομεσαίων μοντέλων καλείται να συνεχίσει η ανανεωμένη έκδοση του 308. Ξεκινώντας την διάθεση του στην Ευρώπη από τον προσεχή Μάιο, οι αλλαγές του ανανεωμένου μοντέλου περιλαμβάνονται σε όλες τις εκδόσεις αμαξώματος του 308.

Οι αλλαγές στην εμφάνιση, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες είναι διακριτικές, με τις πιο μοντέρνες γραμμές και το ανασχεδιασμένο εμπρός μέρος (με νέα φώτα LED) να αποτελούν τις κύριες διαφορές. Παράλληλα οι Γάλλοι ανακοινώνουν ότι κατάφεραν και μείωσαν ελαφρώς το βάρος κατά 25 kg.

Οι κινητήρες βενζίνης ξεκινούν από τα 1.4 λίτρα και τους 98 ίππους και φτάνουν τα 1.6 λίτρα και τους 200 ίππους, στην πιο εξελιγμένη μορφή του THP κινητήρα. Οι κινητήρες diesel 1.6 και 2.0 λίτρων συμπληρώνουν την γκάμα των διαθέσιμων επιλογών. Από το καλοκαίρι θα είναι διαθέσιμη και η έκδοση e-HDi Microhybrid των 1.6 λίτρων (112 ίπποι), η οποία με την βοήθεια ενός ηλεκτροκινητήρα 2.2 kW και συστήματος Start&Stop  θα εκπέμπει μόλις 98 gr/km CO2. Πολλές εκδόσεις του ανανεωμένου 308 θα είναι διαθέσιμες και με το ηλεκτρονικό ημιαυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...