Πρώτες εικόνες από τη νέα BMW σειρά 1

Στο Detroit η πρεμιέρα της

  • -
  • -

Μόλις δύο μήνες πριν την επίσημη παρουσίαση της νέας BMW σειρά 1 στο σαλόνι του Detroit, ο φακός «συνέλαβε» μία coupe και μία ανοιχτή στο δρόμο. Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν κραυγαλέες αλλαγές, τα δύο αυτοκίνητα «φωνάζουν» ότι πρόκειται για ολοκαίνουρια μοντέλα. Η νέα σειρά 1 έχει ανασχεδιασμένα φώτα εμπρός και πίσω τα οποία θα είναι ίδια με αυτά της Σειράς 1 Μ.

Κάτω από το καπό ίσως κρύβονται ακόμη πιο εντυπωσιακές αλλαγές καθώς η BMW κρατά μυστικές τις επιλογές της. Φήμες κάνουν λόγο για δύο εκδοχές ενός δίλιτρου τετρακύλινδρου turbo που θα αποδίδουν 204 και 238 ίππους. Το σημαντικό είναι ότι αναμένονται και μικρότεροι κινητήρες 1,2 και 1,5 λίτρων με απόδοση που θα κυμαίνεται από 70 έως 184 ίππους.

Η νέα σειρά 1 Μ έχει ήδη φωτογραφηθεί κατά τις δοκιμές εξέλιξης αλλά πάντα καμουφλαρισμένη. Θα κινείται από ένα εξακύλινδρο μοτέρ τεχνολογίας twin turbο με εξελιγμένο intercooler που θα αποδίδει 350 ίππους.

Τέλος ο Γερμανός κατασκευαστής εργάζεται πάνω σε ένα ακόμη σχέδιο έκδοσης που πιθανότατα να ονομάζεται «Supersport» το οποίο θα τοποθετείται μεταξύ της 135iS και της M3.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...