Λεπτομέρειες για το Cosworth Impreza STI

Με τη στόφα του πρωταθλητή

  • -
  • -

Πριν ακόμα βγουν στην δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Cosworth Impreza STI CS400, το οποίο θα αρχίσει να πωλείται από τον προσεχή Ιούνιο, η Subaru ανακοίνωσε τις πρώτες λεπτομέρειες για το συναρπαστικό αυτό μοντέλο.

Η απόδοση του κινητήρα θα φτάνει σύμφωνα με την Subaru τους 400 PS στις 6.250 rpm.  Τιμή μεγαλύτερη κατά 100 PS από το υπάρχον STI. Ο αναβαθμισμένος κινητήρας υπόσχεται κορυφαίες επιδόσεις, ενδεικτικά για τα 100km/h από στάση χρειάζεται μόλις 3.7 sec (5.2 sec για το STI).

Αναβαθμισμένο θα είναι και το σύστημα πέδησης με εμπρός εξαπίστονες διαγκάνες και αεριζόμενους δίσκους 355 mm, εξελιγμένα με την συνεργασία της AP Racing. Αλλαγές υπάρχουν και στην ανάρτηση, το σύστημα εξαγωγής, την εξωτερική εμφάνιση και το εσωτερικό του αυτοκινήτου, σε σχέση πάντα με το υπάρχον Impreza STI.

Η προβλεπόμενη προς το παρόν παραγωγή του Cosworth Impreza STI CS400 αναμένεται να είναι μόλις για 75 τυχερούς. Περισσότερα χαρακτηριστικά και τεχνικά στοιχεία θα γίνουν γνωστά σε λίγο καιρό, κοντά στο εμπορικό λανσάρισμα του μοντέλου τον Ιούνιο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...