Αποκαλύφθηκε η νέα BMW Z4 concept

Οι πρώτες φωτογραφίες του εντυπωσιακού πρωτότυπου roadster είδαν το φως της δημοσιότητας

  • -
  • -

Λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση της BMW Z4 concept σε παγκόσμιο επίπεδο στο Pebble Beach Concours d’Elegance, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της. Η γερμανική φίρμα δεν έχει δώσει ακόμα επίσημα στοιχεία σχετικά με το πρωτότυπο σπορ μοντέλο, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τη νέα γενιά της Z4.

Αναμφίβολα πολύ επιθετική όσον αφορά την εμφάνιση παρουσιάζεται στην πρωτότυπη μορφή της και αν οι Γερμανοί διατηρήσουν αυτές τις γραμμές και στο μοντέλο παραγωγής σίγουρα θα έχουν ένα καλό χαρτί στο χέρι τους. Το συγκεκριμένο concept είναι βαμμένο σε πορτοκαλί χρώμα και πατά σε ασημί με μαύρους τροχούς μεγάλων διαστάσεων.

Τα χαρακτηριστικά «νεφρά» στο εμπρός μέρος δίνουν το στίγμα τους και σε συνδυασμό με τα φώτα LED και τις μεγάλες εισαγωγές αέρα, το καπό με τα νεύρα και το χαμηλό ρύγχος καθιστούν το αυτοκίνητο ιδιαίτερα επιθετικό. Στο πίσω μέρος κυριαρχεί η… λαμαρίνα, χαρίζοντας στο πρωτότυπο χαρακτηριστική όψη roadster μοντέλου.

Τη δυναμική του ενισχύουν οι μεγάλες απολήξεις των εξατμίσεων και τα roll bar πίσω από τον οδηγό και το συνοδηγό. Μίνιμαλ αισθητική ακολούθησαν οι σχεδιαστές όσον αφορά το εσωτερικό, με το τεχνολογικό προφίλ της Z4 να ενισχύουν οι οθόνες και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων. Τα μεγάλα σπορ καθίσματα προσφέρουν καλή στήριξη και άνεση σε οδηγό και συνοδηγό, οι οποίες έχουν ανάμεσά τους το μεγάλο κεντρικό τούνελ μετάδοσης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...