Το Hyundai Kona χωρίς καμουφλάζ

Οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του νέου κορεατικού crossover κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο

  • -
  • -

Η Hyundai φαίνεται να έχει επενδύσει πολλά στο νέο της crossover από το οποίο περιμένει πολλά. Το ένα teaser ακολουθεί το άλλο, με την πραγματική  του εικόνα να παραμένει μυστήριο. Ωστόσο, έφτασε η ώρα της αποκάλυψης, έστω και αν αυτή δεν είναι επίσημη, αλλά από σπόντα.

Το Hyundai Kona αυτές τις μέρες βρίσκεται στην ηλιόλουστη Μαδρίτη της Ισπανίας προκειμένου να γυριστεί το βίντεο που θα χρησιμοποιηθεί για το δημοσιογραφικό υλικό του μοντέλου. Σε αυτές τις σκηνές λοιπόν απαθανατίστηκε το κορεατικό crossover, με τις πρώτες φωτογραφίες να αποκαλύπτουν ένα μοντέρνο και σύγχρονο σε σχεδίαση αυτοκίνητο.

Στο εμπρός μέρος κυριαρχούν τα διπλά φωτιστικά σώματα LED με λειτουργία ημέρας, η μεγάλη εισαγωγή αέρα και η μικρότερη ανάμεσα στον προφυλακτήρα και το καπό. Τα πλαστικά προστατευτικά στους θόλους και το πλάι του αυτοκινήτου υποδηλώνουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα που θέλει να δώσει η Hyundai στο Kona, ενώ οι compact διαστάσεις θα συμβάλουν στην ευελιξία του.

Προς τα πίσω το μικρό Kona δανείζεται στοιχεία από το μεγαλύτερο Hyundai Tucson. Κάτω από το καπό του νέου Hyundai Kona αναμένεται να υπάρχουν κινητήρες τούρμπο 1,0 και 1,4 λίτρων με τούρμπο, από τα i20 και i30, με την εταιρεία να ανακοινώνει ότι θα υπάρξει και έκδοση με τετρακίνηση. Η επίσημη παρουσίαση του νέου Hyundai Kona θα γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...