Ανανέωση για την BMW 2 Series

Η σειρά 2 αλλάζει στα σημεία, διατηρώντας τον χαρακτήρα της

  • -
  • -

Παρουσιάστηκε η ανανεωμένη εκδοχή της BMW 2 Series μαζί και η γρήγορη έκδοση M2, που θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Ιούλιο. Η ανανεωμένη έκδοση έχει ανασχεδιασμένο εμπρός μέρος, με νέες εισαγωγές αέρα και νέο «νεφρά», φώτα bi-LED και ως έξτρα προσαρμοζόμενα, ενώ LED είναι επίσης και οι προβολείς ομίχλης, όπως και τα πίσω φωτιστικά σώματα.

Τρεις νέες αποχρώσεις προστέθηκαν στην παλέτα της σειράς 2, δύο του μπλε και μια πορτοκαλί. Τέσσερις είναι οι νέες επιλογές σε ζάντες αλουμινίου, με διαστάσεις 17 και 18 ιντσών. Στο εσωτερικό τα όργανα είναι νέα με μαύρο φόντο, ενώ αναβαθμισμένο είναι το λογισμικό στο σύστημα πολυμέσων με την οθόνη 8,8 ιντσών. Νέας σχεδίαση έχουν πλέον οι αεραγωγοί, με στοιχεία χρωμίου να κοσμούν το εσωτερικό της στο ταμπλό, τα χειριστήρια των παραθύρων, την κονσόλα και το ντουλαπάκι.

Επίσης, οι ποτηροθήκες εμπρός από τον επιλογέα έχουν πλέον και κάλυμμα και όσον αφορά τις επενδύσεις έχουν προστεθεί μια δερμάτινη και δύο υφασμάτινες. Στις εκδόσεις M Sport υπάρχουν επίσης και ξεχωριστές ραφές. Ευρεία είναι η γκάμα των κινητήρων με βασικό τον 3κύλινδρο βενζίνης 1.5 TwinPower Turbo με 136 ίππους. Πιο πάνω θα είναι ο 2λιτρος με 184 και 252 ίππους, ανάλογα με την έκδοση, 220i και 230i, ενώ η M240i θα φοράει τον 3λιτρο TwinPower Turbo με 340 ίππους.

Η γκάμα των diesel έχει τρεις εκδόσεις του 4κύλινδρου 2λιτρου TwinPower Turbo με 150, 190 και 224 ίππους αντίστοιχα. Τέλος στην κορυφή τοποθετείται η BMW M2 με 3λιτρο κινητήρα βενζίνης με απόδοση 370 ίππων και 500 Nm ροπής. Αυτή επιταχύνει από 0-100 km/h σε 4,3 sec με τη μέγιστη ταχύτητα να περιορίζεται στα 250 km/h.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...