Νέο SsangYong Korando στη Γενεύη

Εξοπλισμένο με αρκετές νέες τεχνολογίες

  • -
  • -

Η νέα γενιά του compact SUV της κορεάτικης φίρμας, Korando, βρίσκεται στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης δίπλα στο πρωτότυπο XAV L και το γνωστό Tivoli. Το ανανεωμένο μοντέλο διαθέτει έναν πιο σπορ χαρακτήρα, ωστόσο, εκτός από τη νέα εμπρός μάσκα, έχει κρατήσει τις σχεδιαστικές γραμμές του απερχόμενου μοντέλου. Τα σημεία που ξεχωρίζουν στο ανανεωμένο Korando είναι τα φώτα ημέρας τεχνολογίας LED, τα νέα σχέδια ζαντών και τα νέα τεχνολογικά καλούδια. Πιο συγκεκριμένα, εξοπλίζεται με εμπρός και πίσω κάμερες, αναβαθμίζοντας την ασφάλεια και επιτρέποντας ταυτόχρονα τον οδηγό να παρακολουθεί τις νεκρές γωνίες και να παρκάρει με μεγαλύτερη ευκολία.

Στο εσωτερικό υπάρχει ένα νέο –σχεδιαστικά- τιμόνι και στην κεντρική κονσόλα δεσπόζει μια οθόνη αφής 7 ιντσών με δυνατότητα συνδεσιμότητας με smartphone. Επίσης, το σύστημα πολυμέσων περιλαμβάνει θύρα USB και HDMI, ενώ η οθόνη μπορεί να απεικονίσει τους χάρτες της TomTom.

Το νέο Korando εφοδιάζεται με κινητήρες που πληρούν τις προδιαγραφές Euro 6. Αναλυτικότερα, το ανανεωμένο μοντέλο θα διατίθεται με 2.2 diesel μοτέρ και έναν 2λιτρο turbo βενζινοκινητήρα. Οι παραπάνω κινητήρες μπορούν να συνδυαστούν είτε με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων είτε με αυτόματο της Aisin. Τέλος, οι στάνταρ εκδόσεις έρχονται με κίνηση στους εμπρός άξονες, ενώ προαιρετικά υπάρχει και το σύστημα τετρακίνησης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...