SsangYong XAVL το νέο 7θέσιο πρωτότυπο SUV

Μεσαίου μεγέθους όχημα ελευθέρου χρόνου που δίνει έμφαση στους χώρους και την τεχνολογία

  • -
  • -

Η SsangYong παραδοσιακά επενδύει στα πρωτότυπα, τα οποία όμως δύσκολα βγαίνουν στην παραγωγή. Σε αυτή τη φάση, στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης η κορεατική φίρμα έρχεται με ένα νέο concept το οποίο ονομάζει XAV-L, από τα αρχικά eXciting Authentic Vehicle Long.

Κάτω από το μακρύ του αμάξωμα με μήκος 4.630 mm κρύβεται ένα πολυτελές και ευρύχωρο εσωτερικό, με τρεις σειρές καθισμάτων. Με πλάτος 1.866 mm, ύψος 1.640 mm και μεταξόνιο 2.775 mm, προϊδεάζει για την άνεση που είναι ικανό να προσφέρει και σε σχέση με τον ανταγωνισμό τοποθετείται απέναντι στο X-Trail μεγάλο SUV της Nissan.

Αυτό το πρωτότυπο σύμφωνα με ανακοίνωση της SsangYong, δεν θα μείνει απλώς μια… μακέτα, αλλά θα φτάσει στην παραγωγή. Στην έκδοση δρόμου λοιπόν θα φοράει έναν diesel κινητήρα 1,6 λίτρων, ο οποίος θα συνδυάζεται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, έχοντας εκπομπές CO2 από 120-150 gr/km, ανάλογα με την έκδοση. Επιπλέον, διαθέσιμος θα είναι και ένας κινητήρας βενζίνης 1,5 λίτρων που θα προσφέρεται και με σύστημα τετρακίνησης, έχοντας τις ίδιες επιλογές όσον αφορά τα κιβώτια ταχυτήτων.

Η διαρρύθμιση στο εσωτερικό είναι 7θέσια, με διάταξη 2-3-2, σε κάθε μία από τις τρεις σειρές καθισμάτων, προσφέροντας ανέσεις ανάλογες ενός πολυμορφικού μοντέλου, σύμφωνα με τους ανθρώπους της SsangYong. Νέα τεχνολογία θα περιλαμβάνεται στο πακέτο εξοπλισμού του αυτοκινήτου. Θα παρέχεται η δυνατότητα ελέγχου των επιμέρους λειτουργιών του αυτοκινήτου, όπως τον κλιματισμό, το σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων, από το smartphone, ενώ δίκτυο internet θα επιτρέπει στον ιδιοκτήτη του να συνδέεται με το σπίτι του για να ελέγχει τις συσκευές, αλλά και την ασφάλειά του. Το SsangYong XAV-L δεν αναμένεται να περάσει στην παραγωγή πριν από το 2020.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...