Alfa Romeo Stelvio: Το πιο γρήγορο SUV

Αυτό σύμφωνα με ανακοίνωση των Ιταλών που λένε ότι η Stelvio θα είναι πιο γρήγορη από την Porsche Cayenne Turbo S στην άτυπη κόντρα στο Nurburgring

  • -
  • -

Η αποκάλυψη της Alfa Romeo Stelvio έγινε στην Έκθεση του Los Angeles και ικανοποίησε το κοινό της ιταλικής φίρμας και όχι μόνο. Μοντέρνα αισθητική με δυναμικές γραμμές και επιδόσεις που κόβουν την ανάσα και έρχονται να δουν στα μάτια τον ανταγωνισμό στην κορυφαία του μορφή.

Τουλάχιστον στην έκδοση Stelvio Qadrifoglio με τον καλό V6 twin-turbo κινητήρα των 2,9 με τους 510 ίππους. Πάνω σε αυτή την έκδοση πάτησαν κατά την παρουσίαση του SUV τους οι Ιταλοί για να κάνουν ρίξουν την βόμβα τους στην αγορά, με την υπόσχεση ότι η Stelvio Quadrifoglio θα είναι πιο γρήγορη από την Porsche Cayenne Turbo S στην πίστα του Nurburgring.

Παράλληλα έδειξαν ως άμεσο ανταγωνιστή του νέου μοντέλου τους την Porsche Macan Turbo, την Mercedes-AMG GLC 43 και το Audi SQ5, κάνοντας ξεκάθαρες τις προθέσεις τους και τις υψηλές βλέψεις τους για την κατηγορία των SUV.

Ο Reid Bigland το αφεντικό της Alfa Romeo μάλιστα δήλωσε ότι οι πληροφορίες από την επεξεργασία των στοιχείων στους εξομοιωτές, έδειξε ότι η Stelvio Quadrifoglio είναι ικανή να κάνει το γύρο του Nurburgring σε 7 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα, χρόνος καλύτερος από το 7.59.74 της Porsche Cayenne Turbo S.

Διαβάστε την παρουσίαση της Alfa Romeo Stelvio πατώντας εδώ

 


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...