Τέσσερις εξατμίσεις και 300 ίπποι για το Seat Ateca

Η άγρια έκδοση Cupra του Ateca ξεκίνησε δοκιμές και σύντομα θα είναι κοντά μας

  • -
  • -

Μετά από πολλές υποθέσεις και τελικά την παραδοχή της εταιρείας ότι θα ετοιμάσει ένα άγριο Ateca Cupra, ήρθε και η επιβεβαίωση από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και απεικονίζουν το γρήγορο crossover να κάνει δοκιμές.

Εμφανές είναι ότι το Seat Ateca Cupra έχει πιο χαμηλή ανάρτηση και προφανώς πιο σφιχτή, όπως επίσης θα φορά μεγαλύτερα φρένα της Brembo. Οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης είναι το πιο έντονο στοιχείου του πρωτότυπου Cupra, που το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό από το αδελφό Leon Cupra που διαθέτει δύο.

Όπως οι πληροφορίες αναφέρουν, το Leon Cupra στην ανανεωμένη του εκδοχή θα φορά τον 2λιτρο τούρμπο κινητήρα βενζίνης που είχε και πριν, αλλά με αυξημένη κατά 10 ίππους ισχύ, φτάνοντας τώρα τους 300 ίππους. Από αυτή την αλλαγή κερδισμένο θα βγει και το Ateca Cupra, ενώ οι πιθανότητες το θέλουν να κάνει χρήση και του συστήματος τετρακίνησης.

Το Seat Ateca Cupra δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στο 2017 και όταν αυτό γίνει λίγο αργότερα αναμένεται να είναι το πιο ακριβό μοντέλο της Seat.

Διαβάστε εδώ για το αναεωμένο Seat Leon

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...