VW ID concept: Ένα ηλεκτρικό από το μέλλον

Με απόδοση 170 ίππων και αυτονομία 600 χιλιομέτρων το νέο ηλεκτρικό της VW δείχνει τον δρόμο

  • -
  • -

Το νέο πρωτότυπο ηλεκτρικό όχημα της Volkswagen υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα ακολουθήσει η φίρμα στα μελλοντικά ίδιας φιλοσοφίας μοντέλα της. Παρουσιάζεται στο Παρίσι και θα κυκλοφορήσει στους δρόμους μας το 2020.

Κάτω από το πάτωμά του έχει ένα ηλεκτρικό μοτέρ ισχύος 125 kW (170 ίππων) με αυτονομία που κυμαίνεται από τα 400 έως τα 600 χιλιόμετρα, ανάλογα με τη χρήση. Η εταιρεία δεν έχει ακόμα ανακοινώσει στοιχεία σχετικά με τις μπαταρίες που χρησιμοποιεί, το μέγεθος, το βάρος, τη χωρητικότητά τους, κάτι που αναμένεται να κάνει λίγο αργότερα κατά την αποκάλυψη του μοντέλου στην Έκθεση του Παρισιού.

Η πλατφόρμα στην οποία θα πατάει για την κατασκευή του είναι η νέα MEB του 2020. Το Volkswagen ID Concept θα προχωρήσει κανονικά στην παραγωγή και θα κυκλοφορήσει δίπλα στο Golf χωρίς να το αντικαθιστά, σύμφωνα πάντα με τις έως τώρα πληροφορίες. Τέλος το πρωτότυπο μοντέλο θα αποτελέσει και την πλατφόρμα παρουσίασης του νέου προγράμματος αυτόνομης οδήγησης που θα διατίθεται σε όλα τα μοντέλα του ομίλου Volkswagen από το 2025.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...