Αποκαλύφθηκε η ανοιχτή LaFerrari

Αυτή είναι λοιπόν η LaFerrari Aperta και όπως φαίνεται άξιζε την αναμονή

  • -
  • -

Η επίσημη παρουσίαση της ανοιχτής LaFerrari έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο εμπρός στο κοινό της Έκθεσης Αυτοκινήτου το Παρισιού. Ωστόσο, αυτές είναι οι πρώτες αποκαλυπτικές επίσημες φωτογραφίες της εκθαμβωτικής LaFerrari Aperta (=ανοιχτή).

Όπως μέχρι τώρα γνωρίζουμε η ανοιχτή LaFerrari θα έχει σκληρή οροφή από ανθρακονήματα, αλλά και μαλακή υφασμάτινη οι οποίες θα αφαιρούνται. Τεχνικά έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με την κλειστή αδελφή έκδοση, με τον θερμικό 6.3 V12 με απόδοση 800 ίππων που συνδυάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ, με τη συνδυαστική ισχύ να φτάνει τους 963 ίππους. Σημαντικές αλλαγές έχουν γίνει στο πλαίσιο ώστε να ενισχυθεί και να έχει την ίδια ακαμψία με της κλειστή εκδοχής του μοντέλου. Επιπλέον, αναθεωρήθηκε η αεροδυναμική προκειμένου να έχει τον ίδιο συντελεστή ακόμα και με την οροφή ανοιχτή.

Αν σας αρέσει και σκέφτεστε ότι ίσως θα ταίριαζε στο γκαράζ καλό είναι να δεχθείτε ότι δεν μπορείτε να την έχετε γιατί απλά έχει ξεπουλήσει πριν ακόμα παρουσιαστεί επίσημα στο κοινό. Φυσικά δεν αγόρασαν γουρούνι στα σακί οι πελάτες της Ferrari, αφού η ιταλική φίρμα κανόνισε μια ειδική παρουσίαση στους εκλεκτούς αυτούς φίλους της μάρκας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...