Ανανεώθηκε το Volkswagen Amarok

Έτοιμο να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία είναι το επαγγελματικό της VW

  • -
  • -

Με ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, αλλαγές στα φωτιστικά σώματα και νέους μεγαλύτερους τροχούς, το VW Amarok ρίχνεται στη μάχη των επαγγελματικών μοντέλων με πιο φρέσκια αισθητική. Στο εσωτερικό αλλαγές έχουν γίνει στο ταμπλό, ενώ και τα καθίσματα έγιναν πιο αναπαυτικά.

Το μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος φόρτωσης είναι ένας τόνος, ενώ η ικανότητα έλξης αυξήθηκε από τους 3,2 στους 3,5 τόνους. Κάτω από το καπό της νέας γενιάς του VW Amarok υπάρχει ο 3λιτρος V6 κινητήρας diesel με απόδοση 163, 204 και 224 ίππων, ανάλογα με την έκδοση. Στις βασικές εκδόσεις η μετάδοση της κίνησης περνάει στους πίσω τροχούς και για αυτό φροντίζουν ένα χειροκίνητο κιβώτιο ή ένα αυτόματο έξι σχέσεων.

Κατόπιν παραγγελίας μπορείτε να έχετε μαζί με την τετρακίνητη έκδοση, ένα πιο «ελαφρύ» τιμόνι και μεγαλύτερους δίσκους φρένων για πιο αποτελεσματική πέδηση. Ενδεικτικά η τιμή του VW Amarok στη Γερμανία είναι 25.720 ευρώ για την διπλοκάμπινη έκδοση με την κίνηση πίσω και τον «μικρό» κινητήρα. Η κορυφαία έκδοση με τους 224 ίππους την τετρακίνηση και το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ σχέσεων στοιχίζει 46.525 ευρώ, με τη διάθεση του μοντέλου να ξεκινά από τον Σεπτέμβριο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...