Το νέο Volvo S90 στην Ελλάδα

Η νέα ναυαρχίδα της Volvo θα διατίθεται από τον Ιούλιο 2016 στην ελληνική αγορά

  • -
  • -

Σε μία ειδική εκδήλωση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα η νέα ναυαρχίδα της Volvo, το S90, από την Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ (επίσημος διανομέας των επιβατικών αυτοκινήτων Volvo). Το νέο Volvo S90 φέρει πολυτέλεια, μοντέρνα σχεδίαση και αρκετές νέες τεχνολογίες, ενώ παράλληλα υπόσχεται κορυφαίες επιδόσεις.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, κος Ιωάννης Δ. Σαρακάκης στην ομιλία του δήλωσε: «…Για την εταιρεία μας, η έναρξη διάθεσης στην αγορά  ενός τέτοιου μοντέλου -- όπως και του XC90 άλλωστε -- είναι ταυτόχρονα μια θαυμάσια ευκαιρία και μια ευχάριστη πρόκληση προκειμένου να προσφέρουμε ακόμη υψηλότερου επιπέδου υπηρεσίες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πώληση. Όπως το νέο S90 φροντίζει για πιο ξένοιαστη και ασφαλή οδήγηση με τα κορυφαία πρωτοποριακά συστήματα που φέρνουν πιο κοντά μας την αυτόνομη οδήγηση, έτσι και η Volvo-Σαρακάκης εξασφαλίζει την ελάχιστη απασχόληση του υποψήφιου κατόχου του νέου S90, μέσα από μία σειρά εξατομικευμένων υπηρεσιών. Έχοντας ως όραμα μας την μέγιστη αφοσίωση στο πελάτη και τις ανάγκες του σε συνδυασμό με την εφαρμογή των ιδιαίτερα απαιτητικών προδιαγραφών της σουηδικής μάρκας, ολοκληρώνουμε την υλοποίηση του νέου πρωτοποριακού παγκόσμιου προγράμματος της Volvo, το Personal Service Technician. Ένα πρόγραμμα που θέτει νέα δεδομένα στην εξυπηρέτηση μετά την πώληση, αναγνωρίζοντας ότι κάθε πελάτης έχει διαφορετικές ανάγκες και εστιάζοντας στη συνολική κάλυψη τους.

Είμαστε ενθουσιασμένοι για το πρωτοποριακό S90 και απόλυτα πεπεισμένοι ότι θα καταλάβει την 1η θέση των πωλήσεων στα premium sedan, συνεχίζοντας επάξια την επιτυχία που ήδη καταγράφει το XC90, το κορυφαίο SUV της μάρκας. Tέλος, είμαστε βέβαιοι και δεσμευόμαστε γι’ αυτό, ότι οι πελάτες που θα μας τιμήσουν, από το αίτημα μια αρχικής παρουσίασης, την παραγγελία του εξατομικευμένου τους S90 και που θα μας το εμπιστευτούν για τη συντήρησή του, θα απολαύσουν υπηρεσίες αντάξιες των υψηλών προσδοκιών τους από μία εταιρεία που έχει περισσότερο από κάθε άλλη συνδέσει το όνομά της με τη φιλοσοφία και τις αξίες της Volvo για 65 και πλέον έτη.» 

Το Volvo S90 θα είναι διαθέσιμο από την Volvo-Αδελφοί Σαρακάκη τον Ιούλιο 2016 στην ελληνική αγορά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...