Τα video του Gocar στις τηλεοράσεις της LG

Τώρα είναι διαθέσιμα 2.500 video αυτοκινήτου, χωρισμένα ανά κατηγορία, στη μεγάλη τηλεόραση που έχεις στο σαλόνι σου.

  • -
  • -

Τη δυνατότητα να απολαμβάνεις στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασής σου όλο το video περιεχόμενο του gocar έχεις μέσα από τη νέα εφαρμογή Gocar TV, που είναι πλέον διαθέσιμη στην πλατφόρμα Smart TV της LG. Γιατί άλλη χάρη έχουν οι 13, 15 ή 17 ίντσες του υπολογιστή σου και άλλη χάρη οι 32, 40 ή ακόμα και 50 ίνστες της τηλεόρασης που έχεις στο σαλόνι.

Η εφαρμογή GOCAR TV προσφέρει ένα μοναδικό τρόπο θέασης στην οθόνη της τηλεόρασης όλων των νέων μοντέλων αυτοκινήτου, σημαντικών στιγμών από την ιστορία της αυτοκίνησης, εντυπωσιακών στιγμιότυπων από τα πρωταθλήματα της Formula 1, του WRC κ.α. Μέσω της διαδραστικής εφαρμογής, μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση σε περισσότερα από 2.500 videos σε ανάλυση HD 720p και χωρισμένα ανά κατηγορίες, ώστε να διευκολύνεσαι στην επιλογή του περιεχομένου που σε ενδιαφέρει.

Για να απολαύσεις και εσύ το περιεχόμενο της εφαρμογής GOCAR TV αρκεί να έχεις μία από τις νέες έξυπνες τηλεοράσεις της LG και να την έχεις συνδέσει στο Internet. Την εφαρμογή θα την βρεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών, στην κατηγορία του premium περιεχομένου. Την κατεβάζεις, πατάς το play και απολαμβάνεις για ώρες όλο το video περιεχόμενο που σου προσφέρουμε.

Το περιεχόμενο του Gocar TV εμπλουτίζεται καθημερινά από την ομάδα του gocar.gr.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...