Ξεκλείδωσε τους θησαυρούς της Γενεύης

Κέρδισε ελαστικά, πακέτα service και μαθήματα οικονομικής οδήγησης στο μεγάλο διαγωνισμό του gocar με θέμα την έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης

  • -
  • -

Ένα σετ ελαστικών Cooper CS2, προσφορά της Agripan ΑΕ, 3 δωρεάν service αυτοκινήτου από το δίκτυο της AutoFit και 10 σεμινάρια οικονομικής οδήγησης από το Driving Academy, μπορείς να κερδίσεις στο μεγάλο διαγωνισμό “Ξεκλείδωσε τους θησαυρούς της Γενεύης!”, που διοργανώνει το gocar.gr με αφορμή την διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης 5-17 Μαρτίου. Στο διαγωνισμό - quiz γνώσεων, κάθε πρωί και σε όλη την διάρκεια της έκθεσης θα ανεβαίνει μία φωτογραφία με μία λεπτομέρεια ενός αυτοκινήτου (π.χ. φανάρι, ταμπλό κλπ) ή μια ερώτηση σχετικά με τα νέα μοντέλα που παρουσιάζονται εκεί. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό θα πρέπει να επιλέξουν την σωστή απάντηση ανάμεσα σε 3 επιλογές (multiple choice). Κάθε σωστή απάντηση -μία την ημέρα- θα προσμετρά ως μια επιπλέον συμμετοχή στην κλήρωση - όσες περισσότερες σωστές απαντήσεις έχει κάποιος τόσες περισσότερες συμμετοχές στην κλήρωση, άρα και πιθανότητες για να κερδίσει ένα από τα μοναδικά δώρα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι. Οποιοσδήποτε μπορεί να πάρει μέρος, είτε από τη σελίδα του διαγωνισμού στο gocar.gr είτε από την αντίστοιχη σελίδα στο facebook. Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι 4-17 Μαρτίου 2013, ενώ η κλήρωση και η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει τη Δευτέρα 18 Μαρτίου. Περισσότερες πληροφορίες και όροι στη σελίδα του διαγωνισμού.

 

Καλή επιτυχία

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...