ΦΙΛΠΑ: Concours d’Elegance 2012

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 στο Χαλάνδρι

  • -
  • -

Το “ΦΙΛΠΑ – 9ο Concours d’Elegance” διοργανώνει η ΦΙΛΠΑ την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν την ιστορία της αυτοκίνησης. Δεκάδες επιλεγμένα παλαιά αυτοκίνητα, στρατιωτικά οχήματα και μοτοσυκλέτες, χαρακτηριστικά δείγματα της ιστορίας της αυτοκίνησης, θα βρίσκονται στη Πλατεία Ελευθερωτών-Αγ. Νικολάου Χαλανδρίου από τις 9:00 το πρωί μέχρι και τις 15:00 το μεσημέρι. Η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη του Δήμου Χαλανδρίου, σε συνεργασία με τον “Σύλλογο Διατηρήσεως Ιστορικών Οχημάτων” και την “Ελληνική Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας” και έχει ενταχθεί στο διεθνές ημερολόγιο της FIVA ως B 006/2012 event.

Παράλληλα, η ΦΙΛΠΑ θα τιμήσει τη μνήμη και το έργο του προσφάτως αποβιώσαντα μεγάλου Ιταλού σχεδιαστή και ‘καροσσερίστα’ Sergio Pininfarina. Έτσι, θα υπάρξει ξεχωριστή κατηγορία αυτοκινήτων “Designed by Pininfarina”  με αντίστοιχο κύπελλο.  Επίσης, θα επιδιωχθεί η ενημέρωση των συμμετεχόντων και του κοινού για το έργο του Pininfarina. Έχει προσκληθεί μάλιστα να ηγηθεί της Επιτροπής Αξιολόγησης αυτής της κατηγορίας η Α.Ε. ο Πρέσβης της Ιταλίας. Τα οχήματα θα βραβευθούν από Επιτροπή Κριτών ανάλογα με το επίπεδο αποκατάστασης, την ποιότητα τόσο της συντήρησης που έχει υποστεί κάθε όχημα ξεχωριστά καθώς και των εργασιών για την πλήρη αποκατάστασή του. Η Επιτροπή Κριτών που θα απονείμει τα βραβεία αυτά θα αποτελείται από εξειδικευμένους κριτές καί άλλες προσωπικότητες.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να δείτε εδώ, ή να επικοινωνήσετε με την διοργανώτρια Λέσχη ΦΙΛΠΑ: οδός Κυβέλης 6, 153 44 Γέρακας, τηλ. 210 65 34 700., φαξ 210 6533420, email info@philpa.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...