Δεν τα "πιάνει" ούτε ο Πράσινος Δακτύλιος

Δες όλα τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν ελεύθερα κάθε μέρα στο κέντρο της Αθήνας

  • -
  • -

Ο Πράσινος Δακτύλιος μπήκε ήδη στην καθημερινότητά μας και δεν είναι λίγοι οι Αθηναίοι που επιλέγουν να αγοράσουν καινούργιο αυτοκίνητο έχοντας υπόψη και αυτή την παράμετρο: αν δηλαδή εκπέμπει CO2 λιγότερο από 140 g/km, έτσι ώστε να μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα καθημερινά στο κέντρο της Αθήνας. Ποια είναι όμως τα καινούργια μοντέλα που καλύπτουν τη συγκεκριμένη απαίτηση; Η μοναδική βάση δεδομένων του gocar.gr με τα περισσότερα από 3.000 μοντέλα της ελληνικής αγοράς δίνει πανεύκολα την απάντηση. Ακολούθησε τα 2 παρακάτω βήματα και δες μεμιάς στην οθόνη σου όλα τα μοντέλα που εκπέμπουν CO2 λιγότερο από 140 g/km:

  1. Επίλεξε τη ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ στο μενού ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ
  2. Πήγαινε στην αριστερή μπάρα με τα κριτήρια αναζήτησης και στο στοιχείο ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2 κάνε κλικ στην επιλογή ΚΑΤΩ ΑΠΟ 140

Μερικά δευτερόλεπτα αρκούν για να παρουσιαστούν τα περίπου 1.500 αποτελέσματα μπροστά σου, τα οποία στη συνέχεια μπορείς να ταξινομήσεις (να κάνεις δηλαδή sort by) είτε ανά μοντέλο, είτε με βάση την τιμή, είτε με βάση την ισχύ. Στη συνέχεια, κάνοντας κλικ σε οποιοδήποτε μοντέλο σε ενδιαφέρει, οδηγείσαι στη σελίδα της συγκεκριμένης έκδοσης, όπου θα βρεις πλήρη συλλογή εικόνων, video και 140 χαρακτηριστικά εξοπλισμού και τεχνικών στοιχείων. Η τεχνολογία και η πληροφορία του gocar.gr είναι πάντα εύκολα στη διάθεσή σου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...