Συνεργασία BMW Group Hellas με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Συνεισφορά στην Ελληνική Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία

  • -
  • -

Η BMW Hellas αποτελεί σημαντικό χορηγό για την πραγματοποίηση της φετινής Ελληνικής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, με την μεταφορά της Φλόγας στο Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου στις 17 Μαΐου 2012 θα παραδοθεί στους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012,  εμψυχώνοντας και καθοδηγώντας την πορεία της σε πόλεις ανά την Ελλάδα, πρεσβεύοντας το πάθος για προσπάθεια και για αλληλεγγύη.

Η σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας της BMW Hellas και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, με βασικό γνώμονα τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, εκφράζει τη μακροπρόθεσμη δέσμευση για τη διάδοση του Ελληνικού Ολυμπιακού πνεύματος και της προώθησης των Ολυμπιακών αξιών.

Η BMW ενισχύει την προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών, υποστηρίζοντας το Ολυμπιακό όραμα και την προσπάθεια για διάκριση. Οι αξίες για την κατάκτηση ενός μεταλλίου και η επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τις αξίες του BMW Group για τον χαρακτήρα των αυτοκινήτων BMW.


Δεν είναι η πρώτη φορά που το BMW Group που συνεργάζεται με το θεσμό των Ολυμπιακών Αγώνων. Το BMW Group έχει μακρά ιστορία στο Ολυμπιακό Κίνημα που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1970.

Συγκεκριμένα, έπαιξε ενεργό ρόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες ως χορηγός το έτος 1972 στο Μόναχο, όπως επίσης διετέλεσε χορηγός της Αμερικανικής Ολυμπιακής Ομάδας το 1996 στην Ατλάντα.

Στους προσεχείς αγώνες του Λονδίνου το 2012, το BMW Group θα είναι ο Αυτοκινητιστικός Εταίρος και Εταίρος Βιωσιμότητας, ενώ έχει συνάψει μεσοχρόνια συμφωνία συνεργασίας με τη Γαλλική Ολυμπιακή Επιτροπή μέχρι το 2014 και μακροχρόνια συμφωνία συνεργασίας με την Κινέζικη Ολυμπιακή Επιτροπή μέχρι το 2016.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...