Ένα σκληροτράχηλο smartphone από τη Land Rover

Κινητό τηλέφωνο που αντέχει τα πάντα!

  • -
  • -

Το Land Rover Explore σχεδιάστηκε για να αντέχει δύσκολες καταστάσεις, όπως ακριβώς κάνει τόσα χρόνια το βρετανικό off-road μοντέλο της φίρμας. Το νέο smartphone αντιμετωπίζει χωρίς πρόβλημα τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες, τα σκληρά χτυπήματα και φυσικά το χώμα και το νερό.

Διαθέτει υψηλής ευκρίνειας οθόνη πέντε ιντσών με Corning Gorilla Glass 5, η οποία δέχεται τις εντολές του χρήστη ακόμα και όταν αυτός φοράει γάντια. Περιλαμβάνει φακό με επιλογή εκπομπής SOS, πρόγραμμα ενημέρωσης καιρικών συνθηκών, εφαρμογή ψηφιακής πυξίδας και άλλα χρήσιμα εργαλεία για τον δραστήριο ιδιοκτήτη. Το λογισμικό του είναι Android και φέρει την έκδοση Nougat, ωστόσο στο μέλλον θα αναβαθμιστεί στην έκδοση Oreo.

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του smartphone, το κινητό τηλέφωνο διαθέτει 4 GB RAM και 64 GB εσωτερική μνήμη αποθήκευσης, η οποία μπορεί να επεκταθεί χάρη στη θύρα micro SD. Ο επεξεργαστής είναι 10πύρηνος 64μπιτος, συγχρονισμένος στα 2.6 GHz. Στην πλάτη της συσκευής βρίσκεται μια κάμερα 16 MP, ενώ η μπροστινή κάμερα είναι 8 MP. Η μπαταρία είναι 4.000 mAh (+3.600 mAh προαιρετικά το ειδικό power bank του κινητού), κάτι που υπόσχεται ότι το smartphone μπορεί να αντέξει έως και δύο μέρες χωρίς φόρτιση.

Ουσιαστικά, το Explore είναι ένα διαφορετικό και άθραυστο κινητό τηλέφωνο, που αντέχει απίστευτες κακουχίες. Η εταιρεία θα παρουσιάσει το νέο smartphone στην επερχόμενη έκθεση τεχνολογίας Mobile World Congress στη Βαρκελώνη, ενώ η τιμή του θα είναι 678 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...