Η πιο ευτυχισμένη νταντά στον κόσμο

Θα παίρνει 110.000 ευρώ το χρόνο και θα οδηγεί τη Maserati!

  • -
  • -

Φανταστείτε πόσο δύστροπα θα είναι τα παιδιά της συγκεκριμένης πλούσιας οικογένειας για να δίνει τόσες παροχές στην νταντά. Η σχετική αγγελία δημοσιεύτηκε από τη μητέρα των παιδιών σε σχετική ιστοσελίδα στη Μ. Βρετανία και αμέσως η υπόθεση έγινε... viral.

Σύμφωνα λοιπόν με την αγγελία, ζητείται έμπειρη νταντά με προϋπηρεσία 15 ετών και χωρίς δικά της παιδιά, η οποία θα διαμένει με την οικογένεια, θα εργάζεται 13 ώρες την ημέρα, θα έχει πτυχίο στην παιδική ψυχολογία, θα κάνει μαθήματα αυτοάμυνας (φανταζόμαστε όχι ως μέσο προστασίας από τα παιδιά της οικογένειας), θα ταξιδεύει έως τρεις φορές την εβδομάδα και θα παρακολουθεί τα μαθήματα μαζί με τα παιδιά.

Αν όλα τα παραπάνω σας ακούγονται υπερβολικά, διαβάστε και τις παροχές: ετήσιες αποδοχές 110.000 ευρώ, φαγητό από σεφ βραβευμένο με αστέρι Michelin, ταξίδια σε όλο τον κόσμο και θα μπορεί να οδηγεί τα αυτοκίνητα της οικογένειας, ανάμεσά τους μία Porsche, ένα Range Rover και μία Maserati.

Η πλούσια οικογένεια διαθέτει σπίτια σε Λονδίνο, Barbados, Cape Town και Ατλάντα των ΗΠΑ. Τα τέσσερα παιδιά είναι ηλικία 2 έως 15 ετών. Σύμφωνα με το δίκτυο CNBC, η μητέρα επιβεβαίωσε ότι έχει δεχτεί περισσότερες από 300 αιτήσεις, όμως η πλειοψηφία τους δεν πληροί όλα τα κριτήρια.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...