Περιζήτητο το Opel Insignia

Το αυτοκίνητο που ανέβασε κατηγορία τη γερμανική μάρκα έχει συγκεντρώσει 50.000 παραγγελίες

  • -
  • -

Ο ρυθμός με τον οποίο συγκεντρώνονται παραγγελίες του νέου Insignia στις εκθέσεις της Opel στην Ευρώπη έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες των στελεχών της εταιρείας. Από τα μέσα Φεβρουαρίου μέχρι σήμερα, περισσότερες από 50.000 παραγγελίες έχουν κατατεθεί για τα Insignia Grand Sport και Sports Tourer.

Η δυναμική του εμφάνιση, οι αποδοτικοί κινητήρες βενζίνης και diesel αλλά και ο πλούσιος εξοπλισμός έχουν επιτρέψει στο νέο Insignia να φλερτάρει με την πολυτελή κατηγορία. Αυτό αποτυπώνεται και στη διαμόρφωση των αυτοκινήτων που επιλέγουν οι πελάτες της Opel.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ OPEL INSIGNIA ΜΕ ΤΟΝ 1.6 DIESEL

Είναι χαρακτηριστικό ότι το 86% των Insignia που έχουν πωληθεί φέρουν το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Navi 900 IntelliLink, με οθόνη αφής 8 ιντσών, χάρτες πλοήγησης για όλη την Ευρώπη, Opel OnStar με Wi-Fi hotspot, υποστήριξη πρωτοκόλλων Apple CarPlay/Android Auto κ.α.

Επίσης, το 70% των πελατών της Opel επέλεξαν εμπρός εργονομικά καθίσματα (πιστοποιημένα από τον οργανισμό AGR) και το 63% φώτα IntelliLux LED matrix τα οποία διαμορφώνουν τη δέσμη ανάλογα με το φωτισμό του περιβάλλοντος, τη χάραξη του δρόμου και τα διερχόμενα οχήματα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...