Έχεις Ferrari; Έχεις 15 χρόνια εγγύηση

Τώρα πια δεν έχεις καμία δικαιολογία να μην αγοράσεις αυτοκίνητο από το Maranello

  • -
  • -

Ασφαλώς τα προγράμματα after sales δεν είναι το κύριο ζητούμενο για όποιον σκέφτεται να αγοράσει ένα supercar. Η Ferrari όμως αντιλήφθηκε ότι ακόμη και οι πλούσιοι πελάτες της θέλουν να έχουν... το κεφάλι τους ήσυχο.

Έτσι λοιπόν, η μάρκα από το Maranello λανσάρει το New Power15, ένα πρόγραμμα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης. Το πρόγραμμα καλύπτει τα αυτοκίνητα με σήμα το αλογάκι για περίοδο 15 ετών από την ημερομηνία πρώτης ταξινόμησης.

Από το 2014 η ιταλική μάρκα έδινε στους πελάτες της το δικαίωμα να επεκτείνουν την εργοστασιακή εγγύηση στα 12 έτη και πλέον το νέο πρόγραμμα προσφέρει τριετή παράταση.

Το New Power15 καλύπτει τα κύρια μηχανικά μέρη (συμπεριλαμβανομένων του κινητήρα, του κιβωτίου, της ανάρτησης, του συστήματος διεύθυνσης κ.α.) και είναι διαθέσιμο τόσο για νέες όσο και για μεταχειρισμένες Ferrari. Με την προϋπόθεση ότι θα περάσουν προηγουμένων από τεχνικό έλεγχο, η ιταλική μάρκα δίνει τη δυνατότητα κάλυψης και σε αυτοκίνητα που είχαν κενό διάστημα στην εργοστασιακή τους εγγύηση. Επίσης είναι μεταβιβάσιμη.

Εσύ, ποια δικαιολογία έχεις πλέον;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...