“Σκοτώνοντας” μια υπέροχη Mustang (video)

Όταν έχεις λεφτά, ζητάς ότι θέλεις και γίνεται!

  • -
  • -

Ξέρουμε ότι η Μέση Ανατολή φημίζεται για τα supercar και τις υπερβολές τους στα αυτοκίνητα, αλλά αυτή η Mustang αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα. 

Ο υπεύθυνος για αυτό το… δημιούργημα είναι ο σχεδιαστής Hussain Albagali, και το εν λόγω αυτοκίνητο είναι και μοναδικό. Κατασκευάστηκε για τον Σεΐχη Hamad bin Hamdan al Nahyan και το πρότζεκτ διήρκησε 7 μήνες. Ο Σεΐχης ζήτησε από τον Albagali να του παραδώσει μια σκληροπυρηνική Mustang 4κίνητη και να βασίζεται σε ένα Ram pickup truck. Μετά την ανάλογη ενημέρωση ο σχεδιαστής πήρε όντως ένα επαγγελματικό Ram του 2015 και τοποθέτησε επάνω του μια Mustang. Κάτω από το καπό του τοποθετήθηκε ο 6.4 Hemi V8 κινητήρας. Όπως πολύ εύκολα μπορεί κάνείς να αντιληφθεί, οι τροποποιήσεις ήταν πάρα πολλές για να ταιριάξουν τα δύο διαφορετικά αυτοκίνητα. 

Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί ως εντυπωσιακό και ως ένα cabrio αυτοκίνητο της δεκαετίας του 20. Μέχρι και η ρεζέρβα στο πλάι θυμίζει τα ιστορικά μοντέλα της τότε εποχής. Παρόλ’ αυτά, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε μια… “αυτοκινητοκτονία”!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...