Το Peugeot 3008 στο ελληνικό survivor

Μόνο για βόλτα όμως

  • -
  • -

Το χθεσινό survivor της ελληνικής τηλεόρασης ήταν το πρώτο που παρακολουθήσαμε με ατομικό αγώνισμα. Μετά τον τραυματισμό της Ε. Βαλαβάνη και του Γ. Αναγνωστόπουλου, ο Κ. Βασσάλος είχε μια άτυχη στιγμή, παρόλα αυτά συνέχισε και ολοκλήρωσε το αγώνισμα εναντίον του Γ. Αγγελόπουλου. Ο τελευταίος ήταν και ο νικητής της βραδιάς.

Το έπαθλο ήταν ένα αυτοκίνητο της Peugeot και συγκεκριμένα το νέο 3008. ΩΣΤΟΣΟ, ο νικητής μπορούσε να διαλέξει δύο από τους υπόλοιπους 5 παίκτες και ΑΠΛΑ να οδηγήσει το νέο SUV μέχρι το αεροδρόμιο, όπου θα περίμενε ένα ιδιωτικό αεροπλάνο.

Όπως τόνισε ο παρουσιαστής, Σάκης Τανιμανίδης, το Peugeot 3008 ταξίδεψε εννέα χιλιάδες χιλιόμετρα μέσα σε ένα σφραγισμένο κοντέινερ για να κάνει μια πολύ σύντομη “βόλτα” στη Δομινικανή Δημοκρατία και μπροστά από τις κάμερες του survivor. Γι’ αυτό και το γαλλικό μοντέλο που οδήγησε ο Ντάνος στο νησί είχε ελληνικές πινακίδες. Ο ίδιος δήλωσε μπροστά στην κάμερα ότι είναι ένα αυτοκίνητο το οποίο θα ήθελε να έχει στην κατοχή του και να οδηγεί στους ελληνικούς δρόμους,

ΔΕΙΤΕ τη δοκιμή του αυτοκινήτου του Survivor πατώντας εδώ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...