Τα αυτοκίνητα που θα οδηγούσαν οι X-MEN

Ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες που δείχνουν τι θα οδηγούσαν οι X-Men, αν χρειαζόντουσαν αυτοκίνητα...

  • -
  • -

Δύο εταιρείες (NeoMam Studio & WhoCanFixMyCar) δημοσίευσαν μία λίστα από 7 αυτοκίνητα, τα οποία είναι ψηφιακά επεξεργασμένα και προορίζονται για τους μεταλλαγμένους, X-MEN. Αυτή η λίστα δημιουργήθηκε με σκοπό τον εορτασμό της επερχόμενης ταινίας X-Men:Apocalypse και τα αυτοκίνητα είναι τόσο αμερικάνικης όσο και ευρωπαϊκής καταγωγής. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αυτοκίνητα:

1.Αρχικά, ο καθηγητής των X-MEN, Charles Xavier, δεν θα μπορούσε να οδηγήσει κάποιο άλλο μοντέλο από αυτό που έχει το Χ στην ονομασία του. Ο Xavier βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι και το Tesla Model X είναι το κατάλληλο αυτοκίνητο που μπορεί να φιλοξενήσει τον professor X.


2.O Magneto θα οδηγούσε μία «βαριά» αναβαθμισμένη BMW M6 Coupe, η οποία φέρει την απόχρωση της στολής του ήρωα, ενώ θα χρησιμοποιούσε το ίδιο υλικό με αυτό του κράνους του ώστε να του προσφέρει την ελευθερία των δυνάμεών του.


3.Η Mystique είναι ένα… υβρίδιο. Παίρνει τη μορφή που θέλει και γίνεται ένα με το περιβάλλον της. Το πιο λογικό θα ήταν να οδηγεί το υβριδικό supercar της BMW, το i8. Φυσικά θα ήταν βαμμένο σε μπλε απόχρωση, μοιάζοντας με την κανονική μορφή της Mystique.


4. O Cyclops, όσοι γνωρίζεται έχει πολύ… «εκφραστικά μάτια»! Όπως ακριβώς και του αμερικάνικου muscle car, Shelby Mustang GT350R, που είναι σαν να πετάει διαπεραστικές ακτίνες από τα φωτιστικά του σώματα.



5.Η ηλικία του Wolverine ταιριάζει με ένα μοντέλο της εποχής του. Το Toyota Hilux του 1988 με αρκετές τροποποιήσεις φάνηκε στους δημιουργούς την πιο κατάλληλη επιλογή για τον άθραυστο της παρέας των X-Men.



6 & 7. Τέλος, τα δύο τελευταία Χ-αυτοκίνητα είναι των Jean Grey και Apocalypse, που είναι τα Volvo XC90 και Mercedes AMG 63 6x6 αντίστοιχα.




ΠΗΓΗ: NeoMam Studios & WhoCanFixMyCar

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...