Στο L.A. το Mazda CX-9 με τούρμπο SKYACTIV-G

Το μεσαίο SUV της Mazda έρχεται μαζί με έναν νέο τούρμπο κινητήρα βενζίνης

  • -
  • -

Στη νέα του γενιά το CX-9 επαναπροσδιορίζει τις αξίες του μεσαίου SUV της Mazda. Μικρότερο ελαφρώς σε μήκος, αλλά με μεγαλύτερο κατά 55 mm μεταξόνιο, προσφέρει βελτιωμένους χώρους και ευκολότερη πρόσβαση στην τρίτη σειρά καθισμάτων. Μαζί του φέρνει και τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της ιαπωνικής φίρμας με τον κωδικό KODO, που διακρίνεται για τα ιδιαίτερου σχεδιασμού φωτιστικά σώματα, τους νέους προφυλακτήρες και τις μεγάλους τροχούς 18 και 20 ιντσών.

Πρεμιέρα μαζί με το 7θέσιο SUV με τις τρεις σειρές καθισμάτων, κάνει και ο πρώτος τούρμπο κινητήρας βενζίνης της νέας οικογένειας SKYACTIV-G. Με χωρητικότητα 2,5 λίτρων και άμεσο ψεκασμό, αποδίδει 250 ίππους και 420 Nm ροπής στην αμερικάνικη εκδοχή του, προσφέροντας εντυπωσιακές επιδόσεις, τις οποίες συνδυάζει με ένα οικολογικό προφίλ, με χαμηλή κατανάλωση και εκπομπές ρύπων.

Βασίζεται στον ατμοσφαιρικό SKYACTIV-G 2.5, που συναντάμε στα CX-5 και Mazda6 και διακρίνεται για τη «γεμάτη» λειτουργία του, σε όλο το εύρος στροφών και την άμεση απόκριση στο πάτημα του γκαζιού. Επιπλέον, το σύστημα ψύξης στην ανακύκλωση καυσαερίων, εξασφαλίζει τη σωστή αναλογία ποσότητας καυσίμου και αέρα στον κινητήρα, προκειμένου να γίνεται σωστή καύση και καλύτερη λειτουργία. Οι πωλήσεις του νέου CX-9 αναμένεται να ξεκινήσουν στην αμερικάνικη αγορά μέσα στην άνοιξη του 2016.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...