SsangYong XLV-Air concept: Το 7θέσιο Tivoli

H κορεάτικη εταιρεία δίνει μία πρώτη γεύση για την 7θέσια εκδοχή του Tivoli

  • -
  • -

Η SsangYong έχει στρέψει το βλέμμα της προς όλες τις κατηγορίες, κάτι που φαίνεται από το ότι δεν έχει σταματήσει να ετοιμάζει νέα παραγωγής ή πρωτότυπα μοντέλα. Γι’αυτούς λοιπόν που δεν τους επαρκεί χωροταξικά το Tivoli, η κορεάτικη εταιρεία αποκάλυψε την 7θέσια εκδοχή του σε πρωτότυπη μορφή.

Το XLV-Air concept έχει αυξήσει το μεταξόνιό του σε σχέση με το Tivoli, ώστε να προστεθεί ακόμα μία σειρά καθισμάτων στο πίσω μέρος της καμπίνα. Παρά το γεγονός ότι θα μπορεί να φιλοξενεί ακόμα δύο επιβάτες, δεν γίνεται σε βάρος του χώρου αποσκευών, αφού σύμφωνα με την εταιρεία θα διαθέτει μεγαλύτερο από τον μικρότερο 5θέσιο αδερφό του. Από μηχανολογικής πλευράς, περιμένουμε να δούμε τους 1.6 κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου με 128 και 115 ίππους αντίστοιχα, οι οποίοι μπορούν να συνδυαστούν είτε με το χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων είτε με το 6άρι αυτόματο κιβώτιο. Στον στάνταρ εξοπλισμό είναι η εμπρός κίνηση, ενώ στον προαιρετικό κατάλογο υπάρχει και η επιλογή της τετρακίνσης.

Τέλος, το νέο πρωτότυπο θα βρει τη θέση του στο περίπτερο της εταιρείας  στη Φρανκφούρτη, όπου θα παρουσιαστεί και το Tivoli με τον 1.6 diesel κινητήρα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...