5 ΧΡΟΝΙΑ GOCAR: Το γιορτάσαμε!

Η ομάδα του GOCAR και της nemo|online| υποδεχτήκαμε φίλους και συνεργάτες για να γιορτάσουμε με μια καινούργια εφαρμογή και μια καινοτόμο υπηρεσία

  • -
  • -

2010 - 2015. Γίναμε 5 ετών! Πέντε χρόνια η ομάδα του GOCAR με την πολύτιμη τεχνολογική υποστήριξη της nemo|online| ανοίγει ψηφιακούς δρόμους. Ευκαιρία για γιορτή, παρέα με φίλους και συνεργάτες μας. Και το γιορτάσαμε, τη Δευτέρα 15 Ιούνη σε μία όμορφη αυλή, στο εστιατόριο Chefi στο Χαλάνδρι. Όπως αρμόζει στο ανήσυχο DNA μας: παρουσιάζοντας τη νέα εφαρμογή GOCAR για τα iphones, καθώς και την πρωτοποριακή υπηρεσία BuyTvAds τηςnemo|online|.

Μέσα σε αυτά τα 5 χρόνια δημιουργήσαμε, εξελιχθήκαμε, καινοτομήσαμε, βραβευτήκαμε, μοχθήσαμε, αλλά δεν πτοηθήκαμε! Σήμερα πολλοί έχουν ταυτίσει το digital με το εύκολο και το φθηνό. Εμείς επιλέξαμε να διαφέρουμε. Να ανοίξουμε νέους δρόμους, ψηφιακούς!

Ξεκινώντας από το site, περάσαμε στα iPad με το GOCAR Magazine και την TV app, μετά σε όλες τις android συσκευές με την εφαρμογή μας, για να μπούμε τελικά και στην τηλεόραση, με το κανάλι GOCAR TV σε όλες τις LG SMART TV. Και τώρα μπαίνουμε επίσημα στα iphones με μια νέα εφαρμογή, που αναδεικνύει ιδανικά το περιεχόμενο του site, σε περιβάλλον IOS. Για να φτάσουμε να βλέπουμε το GOCAR, σε όλες τις οθόνες.

 Η αγάπη μας για το αυτοκίνητο και την τεχνολογία μας τροφοδοτεί συνεχώς με έμπνευση και όρεξη για καινούργια πράγματα. Σταθερή μας φιλοσοφία το “Original Works”. Έτσι μας αρέσει να λέμε τις αυθεντικές παραγωγές περιεχομένου που γίνονται με μεράκι, πάθος, ενθουσιασμό και αναδεικνύουν την αξία που έχει το αυτοκίνητο στη ζωή μας.

Η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη! Αυτό υποσχεθήκαμε σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στην όμορφη εκδήλωσή μας. Αυτό υποσχόμαστε στους εαυτούς μας.


Ήταν μια από τις πρώτες ζεστές βραδιές του καλοκαιριού και περάσαμε υπέροχα!



Συναντηθήκαμε...



Κουβεντιάσαμε...




Δείξαμε το GOCAR σε όλες τις οθόνες...



Μιλήσαμε για όσα έχουμε καταφέρει αλλά και για νέα projects.

 

Ο Βασίλης Παπαδόπουλος, Σύμβουλος Σύνταξης στο GOCAR, μας θύμισε την αρχήτου GOCAR: «Ξεκινήσαμε το 2010 στην κυριολεξία από λευκή οθόνη. Με προίκα μόνο ένα URL και όρεξη για σκληρή δουλειά από μια δημοσιογραφική ομάδα με σημαντική εμπειρία γύρω από το αυτοκίνητο, αλλά χωρίς κανείς μας να έχει προϋπηρεσία στο digital».

Ο Γιάννης Λημναίος, Αρχισυντάκτης του GOCAR, κατέγραψε τα σημεία υπεροχής του GOCAR: «Γιορτάζουμε 5 χρόνια συνεχούς εξέλιξης. Προσωπικής και ομαδικής, που μαζί με την αγάπη μας για το αυτοκίνητο και την τεχνολογία, μας έδωσαν τη δυνατότητα, κάθε χρονιά, να κάνουμε και κάτι νέο. Για να φτάσουμε σήμερα, να βλέπουμε το GOCAR, σε όλες τις οθόνες. Και αυτό, είναι που μας διαφοροποιεί

Ενώ η Δήμητρα Σχοινοχωρίτη, Digital Publisher GOCAR, τόνισε τη φιλοσοφία του GOCAR, που είναι η αγάπη για το αυτοκίνητο και η προσήλωση στην καινοτομία και την ποιότητα: «Σήμερα γιορτάζουμε την επιμονή μας, το πείσμα μας να αντισταθούμε ενάντια στην φθορά της κρίσης. Μα πάνω από όλα, γιορτάζουμε την αγάπη μας για το αυτοκίνητο, το οποίο και αναδεικνύουμε με προσήλωση εδώ και μια πενταετία σε μια εποχή που η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει πολλούς σε εύκολες λύσεις και κάθε είδους εκπτώσεις. Σήμερα πολλοί έχουν ταυτίσει το digital με το εύκολο και το φθηνό εμείς επιλέξαμε να διαφέρουμε, με όπλα μας την δημιουργικότητα και την αφοσίωση στην δουλειά μας».

Τέλος, ο Νεκτάριος Σαρτζετάκης, CEO της nemo|online|, της εταιρίας που υποστηρίζει με τεχνολογία και τεχνογνωσία το GOCAR όλα αυτά τα χρόνια, μας εισήγαγε στο BuyTvAds. Πρόκειται για τη νέα, πρωτοποριακή υπηρεσία της nemo|online|, η οποία “σε βγάζει στην τηλεόραση”! Αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη υπηρεσία διαχείρισης και διάθεσης τηλεοπτικού διαφημιστικού χρόνου, η οποία φέρνει στον υπολογιστή μας το μεγαλύτερο δίκτυο τηλεοπτικών σταθμών της Ελληνικής Περιφέρειας. Προσφέρει τη δυνατότητα για τοπική στόχευση σε όλη την Ελλάδα μέσω της τηλεόρασης, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για τις τοπικές επιχειρήσεις αλλά και τις επιχειρήσεις με πανελλαδικά δίκτυα. Όπως μας εξήγησε ο κύριος Σαρτζετάκης: «Με το buytvads μπορείτε να ανεβάσετε σήμερα την καμπάνια που θα ξεκινήσει αύριο. Διαθέτει σε λιανική πώληση πακέτα τηλεοπτικής διαφήμισης για όλα τα γούστα και τις ανάγκες. Για να βοηθήσουμε και το μικρότερο e-shop που σήμερα αγωνία για μια καλύτερη θέση στα αποτελέσματα μιας μηχανής αναζήτησης να δείξει τα προϊόντα του στο σαλόνι του σπιτιού μας. Θελήσαμε να κάνουμε την τηλεοπτική διαφήμιση digital και τα καταφέραμε! Και οι προκλήσεις συνεχίζονται.»

 

Βέβαια, η βραδιά δεν είχε μόνο κουβέντα και ενημέρωση, αλλά και πολλή διασκέδαση!... και έκλεισε με χαμόγελα και δημιουργικές υποσχέσεις

 

Δώσαμε ήδη ραντεβού για τα 10, 15, 25 χρόνια!

Η οδήγηση δεν σταματά όταν αναζητάς νέους δρόμους και εμείς στο GOCAR μάθαμε να τους ανοίγουμε. Ψηφιακά!

Άλλωστε, μόλις ξεκινήσαμε…

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...