Η Ferrari ετοιμάζει την αναβίωση της Dino

Είναι πλέον επιβεβαιωμένο από τα πλέον επίσημα χείλη ότι το Cavallino Rampante θα βρει τη θέση του και σε ένα νέο μοντέλο που ουσιαστικά θα είναι μια GTB 488 υπό σμίκρυνση

  • -
  • -

Με δεδομένο ότι η California δεν είχε ποτέ τον ανόθευτο σπορ χαρακτήρα μιας αληθινής Ferrari, είναι πλέον θέμα χρόνου η εξέλιξη ενός μοντέλου με σκληροπυρηνικό DNA και μικρότερες διαστάσεις από την 488 GTB. Κατά λέξη, σε συνέντευξη που έδωσε ο Sergio Marchionne στο βρετανικό περιοδικό Autocar, δήλωσε ότι πλέον δε μιλάμε για το «εάν» αλλά για το «πότε».

Θα αναβιώσει μάλιστα κι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα Ferrari όλων των εποχών, εκείνο της Dino. Είναι επίσης σχεδόν σίγουρο ότι το νέο μοντέλο θα έχει έναν twin turbo V6 που θα αποδίδει σχεδόν 500 ίππους αλλά και κεντρομήχανη αρχιτεκτονική η οποία θα δώσει την απαιτούμενη για την περίσταση οδηγική δυναμική.

Το μόνο που απομένει να δούμε, είναι το πότε θα πάρουν σάρκα και οστά όλα αυτά. Δεν υπάρχει καμία επίσημη πληροφόρηση επ’ αυτού, πέραν του ότι απόλυτη προτεραιότητα είναι το νέο μοντέλο να εξελιχθεί, χωρίς καμία έκπτωση.

 

Πηγή: Autocar.co.uk

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...