VW Sharan facelift

H VW παρουσίασε διαδικτυακά το ανανεωμένο Sharan, το οποίο προσφέρει οικονομικότερα μηχανικά σύνολα έως και 15 %

  • -
  • -

Το VW Sharan facelift, το οποίο θα βρίσκεται στο Σαλόνι της Γενεύης δέχτηκε ένα μικρό φρεσκάρισμα τόσο αισθητικά, όσο και μηχανικά. Εξωτερικά δεν υπάρχουν έντονες διαφορές, εκτός από τα νέα πίσω φωτιστικά σώματα τύπου LED, νέα σχέδια ζαντών και δύο νέες αποχρώσεις στην παλέτα του μοντέλου.

Στο εσωτερικό του εξοπλίζεται με το νέο infotainment της φίρμας, που υποστηρίζει Apple Car Play και Google Android Auto. Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν ανάμεσα από μία οθόνη 5 ιντσών, 6,5 ιντσών και μία πιο ακριβή 6,5 ιντσών με πλοηγό.

Σημαντική αναβάθμιση δέχτηκαν οι κινητήρες με τους οποίους εφοδιάζεται το ανανεωμένο Sharan, που πληρούν προδιαγραφές Euro 6. Στους βενζινοκινητήρες  υπάρχει ο 1.4 TSI των 150 ίππων και ο 2,0 lt των 220 ίππων, ενώ στη γκάμα των πετρελαιοκινητήρων βρίσκεται ο 1.6 TDI των 115 και δύο 2,0 lt των 150 και 184 ίππων. Στον στάνταρ εξοπλισμό είναι το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων και προαιρετικά το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη DSG 6 σχέσεων (εκτός από τον 1.6 TDI).

To VW Sharan έχει «φορτωθεί» με πολλά ηλεκτρονικά βοηθήματα ασφαλείας και ψυχαγωγίας. Οι πωλήσεις του μοντέλου έχει δρομολογηθεί για τον Απρίλιο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...