Δωρεάν διαδρομές με το Uber από 12 έως 15/2

Η εφαρμογή UberTAXI χαρίζει δωρεάν διαδρομές στην Αθήνα από τις 12 έως 15 Φεβρουαρίου

  • -
  • -

Η εταιρεία μπαίνει σε εορταστικό πνεύμα, χαρίζοντας εντελώς δωρεάν διαδρομές για νέους και παλιούς χρήστες της εφαρμογές Uber. Πιο συγκεκριμένα από την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου (από τις 8 το πρωί) έως και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου (23:59) μπορείτε να καλέσετε ταξί μέσω της εφαρμογής και να σας μεταφέρει στον προορισμό της αρεσκείας σας (στην Αθήνα) χωρίς χρέωση.

Ο κάθε χρήστης έχει τη δυνατότητα να δει τη φωτογραφία του ταξί, να μάθει το όνομα του οδηγού και τον αριθμό κυκλοφορίας του, ενώ –παράλληλα- μπορεί να παρακολουθήσει σε πραγματικό χρόνο την πορεία του οχήματος. Επίσης, ο χρήστης μπορεί να κοινοποιήσει την πορεία του και σε φίλους/συγγενείς, ώστε να παρακολουθούν ζωντανά τη διαδρομή του.

Η εφαρμογή βρίσκεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα των συσκευών iOS και Android και κατά την εγγραφή σας χρειάζεται η επιβεβαίωση των στοιχείων, καθώς και έναν αριθμό μιας τραπεζικής κάρτας. Μόλις ολοκληρώσετε τα στάδια εγγραφής σας, είστε έτοιμοι να κάνετε εντελώς δωρεάν και μέχρι 20 ευρώ 10 διαφορετικές διαδρομές μέσα στην Αθήνα.

Για iOS συσκευή πατήστε ΕΔΩ

Για Android συσκευή πατήστε ΕΔΩ

Ή μπείτε στο www.uber.com

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...