Νέο προωθητικό πρόγραμμα Seat Ibiza

Τριπλό κέρδος θα έχουν οι υποψήφιοι αγοραστές του Seat Ibiza στην περίπτωση παραγγελίας του supermini μοντέλου από 6/2 έως και 14/3 του 2015

  • -
  • -

Δωρεάν 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση
Στα πλαίσια του νέου προγράμματος, όλα τα Ibiza που θα παραγγελθούν από 6/2/2015 έως και 14/3/2015 θα συνοδεύονται από standard εργοστασιακή εγγύηση 4 χρόνων. Το συγκεκριμένο πακέτο επέκτασης εγγύησης SEAT 2+2 χρόνια (ή έως 80.000 χλμ) προσφέρει τις ίδιες ακριβώς καλύψεις όπως και η βασική εγγύηση των πρώτων 2 χρόνων, με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις.  

Από 110 ευρώ/ μήνα
Η δυνατότητα για τους υποψήφιους πελάτες να αποκτήσουν το Seat Ibiza, ενισχύεται με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα που η Τεχνοκάρ προσφέρει μέσω της SEAT Credit. Συγκεκριμένα το νέο προνομιακό πρόγραμμα Ibiza Easy Credit της Volkswagen Bank προσφέρει για την αρχική περίοδο χρηματοδότησης των πρώτων 24 μήνων η μηνιαία δόση ξεκινά μόλις από 110 ευρώ το μήνα.


Πακέτα εξοπλισμού Plus με κέρδος έως 75%
Τα προαιρετικά πακέτα εξοπλισμού Plus για όλες τις εκδόσεις Ibiza προσφέρουν κέρδος για τον αγοραστή έως και 75% σε σχέση με τις τιμές του προαιρετικού εξοπλισμού  (για την έκδοση Reference: ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών & εμπρόσθιοι προβολείς ομίχλης στην τιμή των 150 ευρώ, για την έκδοση Style 5d: CLIMATRONIC και πίσω ηλεκτρικά παράθυρα / Style SC: CLIMATRONIC & φιμέ τζάμια στην τιμή των 180€) συμπληρώνουν το τριπλό κέρδος του νέου προωθητικού προγράμματος.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...