Ειδικές εκδόσεις Black & White για Fiesta & Ka

Η Ford παρουσίασε νέες ειδικές εκδόσεις για την ευρωπαϊκή αγορά για το Fiesta και το Ka

  • -
  • -

Η Ford έχει υιοθετήσει μία νέα μόδα, που επικεντρώνεται στο χρωματικό «παιχνίδι» δύο αποχρώσεων. Στις νέες εκδόσεις Black και White υπάρχει έντονη αντίθεση ανάμεσα στο μαύρο και στο λευκό χρωματισμό, προσφέροντας και στα δύο μοντέλα δυναμικό στιλ.

Ξεκινώντας από το Fiesta, η έκδοση Black (μαύρη) φέρει μαύρο αμάξωμα και λευκή οροφή, ενώ σε λευκή απόχρωση είναι και τα καπάκια των εξωτερικών καθρεφτών. Η ειδική έκδοση Fiesta πατάει επάνω σε 15 ιντσών ζάντες αλουμινίου (16 ιντσών ζάντες είναι προαιρετικές), οι οποίες είναι μαύρες με λευκές λεπτομέρειες. Στο εσωτερικό το σαλόνι έχει έντονη την διχρωμία, δημιουργώντας μία πιο ζωηρή και παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα. Παρατηρούμε επίσης άσπρες ραφές στα καθίσματα, στο δερμάτινο τιμόνι και στα πατάκια. Η έκδοση White (λευκή) ακολουθεί την αντίστροφη φιλοσοφία.

Αντίστοιχα και οι ειδικές εκδόσεις του Ka φέρουν τις ίδιες αντιθέσεις μαύρου-άσπρου όπως ακριβώς και το Fiesta. Στον προαιρετικό κατάλογο είναι η πίσω αεροτομή στην οροφή και οι 16 ιντσών ζάντες αλουμινίου.  Οι δερμάτινες επενδύσεις στο τιμόν και το χειρόφρενο έχουν αντίθετης απόχρωσης ραφές. Τέλος, οι συγκεκριμένες εκδόσεις θα προσφέρονται μόνο με το μηχανικό σύνολο 1,2 lt Duratec, ενώ για το Fiesta θα εφοδιάζεται με όλα τα σύνολα (4 βενζινοκινητήρες και 2 πετρελαιοκινητήρες).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...