Ολοκληρώθηκε το Έψα Golden Rally Show 2014

Επιτυχής διοργάνωση με παράλληλες εκδηλώσεις στο ΟΑΚΑ

  • -
  • -

Οι Νίκος Ζάχος-Ηλίας Παναγιωτούνης, με Mitsubishi Lancer EVO VI της κατηγορίας Α ήταν οι νικητές του διήμερου αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ στις 20-21 Δεκεμβρίου 2014. Η αγωνιστική χρονιά ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο και χιλιάδες θεατές να έρχονται σε πιο κοντινή επαφή με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Ιδιαίτερο θέαμα, προσέφεραν και οι προσκεκλημένοι από την Οργάνωση, οδηγοί των Show Cars οι οποίοι προσέφεραν άπλετο θέαμα στους πολλούς θεατές με αγωνιστικά και θεαματικά Buggies. Μετά τη χθεσινή νυχτερινή και ιδιαίτερα θεαματική διαδρομή, τα πληρώματα ξεκίνησαν σήμερα για την ΕΔ3  (θυμίζουμε πως χθες η ΕΔ1 ακυρώθηκε), με την οποία έληξε το προκριματικό σκέλος του αγώνα. Νικητές στα προκριματικά ήταν οι Νίκος Ζάχος-Ηλίας Παναγιωτούνης (Mitsubishi Lancer EVO VI), οι οποίοι ήταν ταχύτεροι και στα δύο περάσματα, ενώ τους ακολούθησαν οι Γιώργος Αναπολιωτάκης-Αλέξανδρος Χαλκιαδάκης (Seat Ibiza Kit Car). Την τριάδα, συμπλήρωσαν οι Μάνος Αλεξανδρής-Ανδρέας Βίγκος (Peugeot 206 RC).

Μετά την ολοκλήρωση του προκριματικού, τα 3 κορυφαία πληρώματα της κάθε κλάσης αγωνίστηκαν στον τελικό του Golden Rally Show. Νικητές του τελικού, αναδείχθηκαν εκ νέου οι Νίκος Ζάχος-Ηλίας Παναγιωτούνης (Mitsubishi Lancer EVO VI), οι οποίοι είχαν έντονο συναγωνισμό με τους Γιώργο Αναπολιωτάκη-Αλέξανδρο Χαλκιαδάκη (Seat Ibiza Kit Car), που βρέθηκαν στη δεύτερη θέση, λίγο πιο πίσω από την κορυφή. Την πρώτη τριάδα του τελικού, συμπλήρωσαν οι Γιώργος Καμμένος-Αντώνης Παπαρινόπουλος (Subaru Impreza).

Τελική κατάταξη αποτελεσμάτων Έψα Golden Rally Show 2014

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...