Οι Δριβάκος-Μπαντέ στο Monte Carlo με Type R

3η συμμετοχή για το ελληνικό πλήρωμα στον απαιτητικό αγώνα του WRC με Honda Civic Type R

  • -
  • -

Στο Ράλλυ Monte Carlo θα συμμετάσχει για 3η χρονιά ο Δημήτρης Δριβάκος με συνοδηγό την Κατερίνα Μπαντέ. Το ελληνικό πλήρωμα θα τρέξει με το γνωστό Honda Civic Type R της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., Επίσημου Εισαγωγέα – Διανομέα Honda στην Ελλάδα. Το 83ο Rallye Automobile Monte Carlo αποτελεί τον πρώτο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθήματος Ράλλυ για το 2015 και θα πραγματοποιηθεί στις 22 - 25 Ιανουαρίου με εκκίνηση την Place du Casino του Monte Carlo και τερματισμό την Place du Palais. Ο αγώνας είναι κατά 75% αλλαγμένος από πέρυσι και περιλάμβάνει 15 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 355,48 χιλιομέτρων, ενώ το συνολικό μήκος του αγώνα είναι 1.403 km.

Ο οδηγός του Honda Civic Type–R Δημήτρης Δριβάκος δήλωσε:«Ο πρώτος αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2015, το 83ο Rallye Automobile Monte Carlo είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας με απότομες εναλλαγές στις καιρικές συνθήκες ακόμη και μέσα στην ίδια ειδική διαδρομή. Για πρώτη φορά ξεκινά με δύο νυχτερινές ειδικές διαδρομές και έχει και μία πολύ μεγάλη ειδική διαδρομή συνολικού μήκους 51,66 km. Μέχρι στιγμής έχουμε κάνει αρκετές δοκιμές και νιώθω πολύ ικανοποιήμένος από την απόδοση αλλά και το στήσιμο του αυτοκινήτου. Το Civic Type-R έχει εξελιχθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές της κατηγορίας R3 Honda JAS Homolagation, με την οικονομική υποστήριξη της ιταλικής εταιρείας λιπαντικών ERG

Tο επιτελείο της Honda Team Εrg πλαισιώνεται και υποστηρίζεται από μία ομάδα έμπειρων μηχανικών, τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Ιταλία (JAS Motorsports). Οι άνθρωποι που στελεχώνουν την ομάδα είναι οι: Νίκος Θρουβάλας, Πέτρος Βασιλείου, Σωτήρης Φωτόπουλος, Δημήτρης Ναυρίδης, Ηρώ Μπιστολά και Θοδωρής Κρατημένος (γιατρός ομάδος). Το GOCAR εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στην ελληνική ομάδα. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...