Πρώτο το Avensis στην J.D. Power 2014

Κορυφαίο στην έρευνα ικανοποίησης πελατών

  • -
  • -

Το Toyota Avensis πέτυχε το υψηλότερο σκορ στη μεσαία κατηγορία και συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στη γενική κατάταξη όλων των μοντέλων που συμμετείχαν στην έρευνα. Η μάρκα επικράτησε στη 2η θέση, με το Avensis να πετυχαίνει το υψηλότερο σκορ μεταξύ των μεσαίων αυτοκινήτων και να συγκεντρώνει την υψηλότερη βαθμολογία στη γενική κατάταξη, ενώ το Yaris ήρθε 1ο στη μικρή κατηγορία. Το AYGO διεκδίκησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία αυτοκινήτων πόλης και το Auris ήταν τρίτο στη μικρομεσαία κατηγορία.

Η έρευνα αποκάλυψε επίσης ότι οι ιδιοκτήτες νέων οχημάτων στη Γερμανία όλο και συχνότερα  θεωρούν την αξιοπιστία / αντοχή (56%), “τη συναλλαγή” (48%) και την ασφάλεια (46%) ως κριτήρια με την ισχυρότερη επιρροή στην απόφαση αγοράς.

Η Γερμανική  Έρευνα Ικανοποίησης Ιδιοκτητών Οχημάτων 2014 βασίστηκε σε 18.288 online αξιολογήσεις από ιδιοκτήτες οχημάτων στη Γερμανία των οποίων τα αυτοκίνητα ταξινομήθηκαν για πρώτη φορά σαν καινούργια το διάστημα Ιανουάριος 2011 - Δεκέμβριος 2012. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στη Γερμανία από το Δεκέμβριο του 2013 μέχρι το Φεβρουάριο του 2014.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...