Δέκα «Φεράρι» για κλάματα

Δεν είναι οι πρώτοι και προφανώς δε θα είναι και οι τελευταίοι, οι ιδιοκτήτες των παρακάτω «φεράρι». Ή μήπως ferari; Ή καλύτερα f3raρι; Ή όπως θέλετε εσείς, τέλος πάντων

  • -
  • -

Ευτυχώς δεν πρόκειται για τάση. Πάντα υπήρχαν κάποιες περιπτώσεις ιδιοκτητών που για διάφορους λόγους που δεν είναι της παρούσης, ήθελαν να αλλάξουν το αυτοκίνητό τους και να το κάνουν να μοιάζει με κάτι πολύ μακρινό από αυτό που είχε στο μυαλό του ο σχεδιαστής της εκάστοτε εταιρείας αρχικά. Εύλογο είναι να θέλουν όλοι το prancing horse να κοσμεί το αυτοκίνητό τους και κάποιοι δε δίστασαν να φτάσουν αρκετά μακριά όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που συγκέντρωσε το fastcar.co.uk, όπου εκτός του Toyota MR2 που έχει χρησιμοποιηθεί ως «βάση», εντοπίζονται και κάποιες περιπτώσεις Toyota Celica, Chevrolet Corvette, αλλά και Ford Cougar (από την ευρύτητα της χρήσης του για αυτή τη «μετατροπή» προκύπτει πως μάλλον είναι πολύ καλή «βάση»), με πιο ακραία κατ’ εμάς, αυτή του Pontiac Fiero!
Στο δικό μας βάθρο, η πρώτη θέση ανήκει δικαιωματικά στη θλιβερή "Enzo", η δεύτερη θέση με οριακή διαφορά ανεβαίνει η "360 Modena" (και οι δύο βασίζονται σε Toyota MR2) και η τρίτη θέση με πολύ κόπο και ιδρώτα, ανήκει στην "F512 Testarossa" για την οποία καταστράφηκε ένα Nissan 300 ZX. Το βραβείο "λυπημένη θλίψη" από εμάς, πάει στην "308 GTB", ενώ θεωρούμε τις "F40" και "Dino" εκτός συναγωνισμού, λόγω βαρύτητας των ονομάτων τους. Επίσης, δε μπορούμε να κρύψουμε το θαυμασμό μας (γι' αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες) για τις περιπτώσεις των "F430" σε λευκό και γκρι.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...