TOP 6 Hot Trends: Δέλεαρ εποχής

Μοντέλα που είναι στη μόδα, δημιουργούν τάσεις, κεντρίζουν το ενδιαφέρον

  • -
  • -

Σε εποχές παχιών αγελάδων εδώ θα συναντούσες πλήθος ξέφρενων δίλιτρων, τετρακίνητων και άλλων επιλογών που τσουρούφλιζαν την τσέπη. Σήμερα τα hot trends έχουν στιλ, ουσία και τεχνολογία δίχως υπερβολές.

 

Audi A1
ODHGOS_AGORAS_HOT_TREND

Στον κόσμο του Mini και της MiTo και κάθε λογής μικρού που θέλει να χαρακτηρίζεται premium, η Audi απαντά με το δικό της trend. Το Α1, ως μικρογραφία Audi, μπορεί και εκπληρώνει σπορ υποσχέσεις προσφέροντας άριστα τον συσχετισμό δύναμης, μοντέρνας αισθητικής και ποιοτικής εικόνας, εκπληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τον προορισμό του. Με εκδόσεις από 1,2 λίτρα, φυσικά με τεχνολογία TFSI και αποδόσεις που φτάνουν έως τα 185 άλογα για όσους αναζητούν το απόλυτο, το μικρότερο Audi στην γκάμα σερβίρει ολοκληρωτικά το ιδανικό και αποτελεί αριστοκρατικό υπόδειγμα κορυφαίου supermini. Με τιμή έναρξης καταλόγου τα €16.000 και πριν ξεπεράσεις το ψυχολογικό όριο των είκοσι, μπορείς να αποκτήσεις έως 122 ίππους σε βενζινοκινητήρα και 105 σε turbodiesel, ενώ από εκεί και πάνω συμπληρώνεις την ευκολία του DSG και το ανώτατο επίπεδο εξοπλισμού που χαρακτηρίζει τα μεγάλα Audi. Ακόμη και με τον 1.2 TFSI των 86 ίππων, το Α1 είναι μια αξιόλογη αγορά. Αν θες την ιδανική επιλογή ωστόσο, πάρε το 1.4 TFSI με τους 122 ίππους.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ AUDI A1

 

BMW X1
ODHGOS_AGORAS_HOT_TREND

Η «μικρή» Χ1 διατηρεί ζεστό το αγοραστικό ενδιαφέρον κάτι που οι μεγάλες της οικογένειας Χ αδυνατούν, όσο θετικά και αν είναι τα επιχειρήματα τους. Σαφώς ρεαλιστικότερη από τις μεγαλύτερες αδερφές, η Χ1 προσφέρει τεχνολογία BMW χωρίς εκπτώσεις ακόμα και από την βασική της έκδοση που αποτελεί το δέλεαρ της εποχής. Με τον 1.6 TwinPowerTurbo των 143 ίππων και 260Nm ροπής δύσκολα θα λείψει η απόδοση όσο καλομαθημένος και αν είσαι στα κυβικά. Αν ψάχνεις το απόλυτο full ρεπερτόριο gadget, τετρακίνηση και καλπασμό 245 ίππων υπάρχει και η 2λιτρη xDrive28i των 40φεύγα χιλιάδων, όμως αν ψάχνεις την ιδανική για την εποχή προτίμησε την sDrive16i. Χωρίς να ψάχνεις για έξτρα διαφορικό αλλά με όπλο την ταμπέλα Sport Activity Vehicle και το στάνταρ 8άρι αυτόματο, θα απολαμβάνεις μια γρήγορη και καλοστημένη BMW που δεν ψάχνει καλοστρωμένους δρόμους για να σου φορέσει χαμόγελο. Ενδιάμεσα φυσικά υπάρχουν δίλιτρες πετρελαίου και βενζίνης πισωκίνητες ή τετρακίνητες, αλλά καμία με τιμή δέλεαρ λίγο πάνω από τα € 26.000.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ THΣ BMW X1 sDrive16i

 

Kia Pro_Ceed GT
ODHGOS_AGORAS_HOT_TREND

Αν δύσκολα θυσιάζεις τις σπορ πεποιθήσεις σου και δεν σε λυγίζει η εποχή, το νεοφερμένο Kia Pro_Cee’d GT πρέπει να σε απασχολήσει. Με ευρωπαϊκές διαστάσεις, σχεδίαση και κατασκευή, το GT είναι ουσιαστικά το πρώτο υψηλών επιδόσεων αυτοκίνητο της Kia με υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,6 λίτρων που είναι ότι πρέπει για τα ελληνικά δεδομένα. Οι 204 ίπποι και τα 265 Nm υπόσχονται φλογερές επιδόσεις, ενώ συνολικά το πακέτο GT είναι στημένο στα πρότυπα της γρήγορης κατηγορίας απογειώνοντας την ήδη εξαιρετική εικόνα συμπεριφοράς που αφήνουν οι απλές εκδόσεις. Αισθητική και διάκοσμος υποστηρίζουν τον στόχο, ενώ τα παραπάνω από 10.000 km δοκιμών στην πράσινη κόλαση του Ring δίνουν μια καλή απάντηση για την συνέπεια του κατασκευαστή γύρω από το αποτέλεσμα. Συμπληρώστε επίσης την επταετή εργοστασιακή εγγύηση, μια τιμή που με τα οφέλη προσφορών ξεκινάει λίγο κάτω από τα € 23.000 και σπεύσατε προς τις εκθέσεις…

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ KIA PRO_CEE'D GT


Mercedes-Benz CLA
ODHGOS_AGORAS_HOT_TREND

Το 4θυρο κουπέ της Mercedes-Benz είναι ένας δυναμικός κοσμοπολίτης σε light κλίμακα, γεννημένος από τα σπλάχνα της A-Class. Σε μια εποχή που οι μεγάλες μπερλίνες της εταιρείας θεωρούνται απαγορευτικές για αυτονόητους λόγους, η μικρότερη αλλά γοητευτική μικρομεσαία CLA αποτελεί καταπραϋντικό για όσους θέλουν μια ελκυστική Mercedes. Κομψή και αριστοκρατική απ’ όπου και να την κοιτάξεις, με έμφαση στο design και στην τεχνολογία από το πρώτο ράφι, το νέο αστέρι της Στουτγάρδης έχει λόγους να γοητεύσει το κοινό του. Κορυφαία αλλά μάλλον απαγορευτική στην γκάμα η 45 AMG, όπως άλλωστε και οι 250 και 220 CDI, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις υπερτροφοδοτούμενες εκδόσεις CLA 180 και CLA 200 με τον κινητήρα των 1,6 λίτρων. Σπορτίφ ιδεολογία που συνδυάζεται με σωστή απόδοση και πρεστίζ Mercedes-Benz σε τιμή που δεν ξεπερνά τα 30 χιλιάρικα για την μικρότερη έκδοση και μόλις που τα ξεπερνά στην επόμενη.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΗΣ MERCEDES-BENZ CLA

 

MINI Countryman
ODHGOS_AGORAS_HOT_TREND

Το Sport Activity Vehicle της MINI διατηρεί την σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας και προσφέρει πλούσια γκάμα κινητήρων, δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις με επιπλέον αέρα περιπέτειας. Παράλληλα γαρνίρει το ευρύχωρο εσωτερικό του με στοιχεία πρακτικότητας και δημιουργεί το ιδανικό MINI για να απολαύσεις οδήγηση σε άσφαλτο και χώμα. Οι αυξημένη απόσταση από το έδαφος ακόμα και στις δικίνητες εκδόσεις θα κάνουν εύκολο το εκδρομικό πέρασμα προς την φύση, ενώ με την αρωγή της τετρακίνησης εξασφαλίζεις πρόσφυση για να χωθείς πιο βαθιά στην περιπέτεια. Με τις ισχύουσες προσφορές της Mini, το Countryman με τον ατμοσφαιρικό 1.600άρη των 98 ίππων ξεκινά από τα 18.900 ευρώ, αλλά αν ψάχνεις το ιδανικό πακέτο θα στραφείς προς τους πετρελαιοκίνητους 1.6 των 90 και 112 ίππων. Ο δυνατός ντίζελ προσφέρεται και σε έκδοση ALL4, όπως και το βενζινοκίνητο Cooper S των 184 ίππων, ενώ για όσους θέλουν το απόλυτο, υπάρχει και το John Cooper Works με τους 218 ίππους.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ MINI COUNTRYMAN

 

 

Volvo V40
ODHGOS_AGORAS_HOT_TREND

Μικρομεσαίο Volvo με φινέτσα, αριστοκρατικό στιλ, κομψότητα και τεχνολογία στον υπερθετικό βαθμό. Το V40 αποτελεί μια γερή γροθιά στο κατεστημένο σερβίροντας όλα όσα αναζητά κανείς από μια compact, sport και γοητευτική πρόταση με παιδεία λιμουζίνας. Ο τρόπος που κουμπώνουν τα στοιχεία του χαρακτήρα του, συνθέτουν ένα γευστικό και ολοκληρωμένο premium μικρομεσαίο με γενναιόδωρα πλεονεκτήματα σε κάθε τομέα. Το αριστοκρατικά σπορτίφ V40 παραμένει εντυπωσιακό και στο σαλόνι του, ενώ ο εξοπλισμός κυμαίνεται από πλούσιος και πάνω, με αρκετά σύγχρονα gadget και εφαρμογές multimedia να τον χαρακτηρίζουν. Η έκδοση Cross Country προσφέρει το αλατοπίπερο της περιπέτειας στην εμφάνιση, ενώ το εμπορικό ενδιαφέρον εστιάζεται στις εκδόσεις των 1,6 λίτρων πετρελαίου και βενζίνης που προσφέρονται σε εξαιρετική τιμή για το επίπεδο προσφοράς. Κερασάκι στην τούρτα φυσικά ο turbodiesel D2 που εκτός από ροπή απόδοση και οικονομία, ξεγελάει τους ρύπους και προσφέρει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας στον κάτοχο. Οι τιμές ξεκινούν κάτω από τα € 22.000.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ VOLVO V40

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...