F1: Ο Alonso μένει στην McLaren

  • -
  • -

Έναν … ευφάνταστο τρόπο βρήκαν οι άνθρωποι της McLaren να ανακοινώσουν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Fernando Alonso. Ο Ισπανός οδηγός θα παραμείνει στην Βρετανική ομάδα και το 2018. Έτσι το οδηγικό δίδυμο θα είναι και πάλι Alonso – Vandoorne.

 

 

Είναι φανταστικό να μπορώ να συνεχίσω την συνεργασία μου με όλους στην McLaren. Ήταν πάντα εκεί που μου έλεγε η καρδιά μου να μείνω και νιώθω σαν το σπίτι μου εδώ. Είναι μια φανταστική ομάδα, γεμάτη από απίστευτους ανθρώπους, με την ζεστασιά και την φιλικότητα που δεν έχω συναντήσει πουθενά στην F1. Είμαι απίστευτα χαρούμενος που θα τρέχω εδώ. Σημαντικό είναι ότι η McLaren έχει τα τεχνικά μέσα και τις οικονομικές δυνατότητες για να μπορεί να κερδίσει γρήγορα αγώνες και πρωταθλήματα. Παρόλο που τα τελευταία χρόνια δεν ήταν εύκολα, δεν ξεχάσαμε πώς να κερδίζουμε, και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε πάλι. Τα τελευταία 3 χρόνια μας έδωσαν το momentum και το πλάνο για να χτίσουμε το μέλλον, και περιμένω με ανυπομονησία για το ταξίδι αυτό», είπε ο Ισπανός οδηγός.

 

Στην συνέντευξη τύπου ο Alonso είπε ότι η συνεργασία δεν είναι μονοετής, αλλά έχει βάθος χρόνου. Το πιο πιθανό είναι ο Ισπανός να μην έχει κλειστό συμβόλαιο αλλά να υπάρχουν όροι με τους οποίους μπορεί να σπάσει το συμβόλαιο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...