Αναβίωση του Honda NSX

Νέες φήμες στο προσκήνιο

  • -
  • -

Μια από τις κορυφαίες στιγμές για τα ιαπωνικά supercar αποτέλεσε η παρουσία του NSX της Honda, το οποίο παρουσιάστηκε πριν 20+ χρόνια.  Με τεχνολογία αιχμής για την εποχή του, το ιαπωνικό supercar προσπάθησε δυναμικά να μπει ανάμεσα στο ευρωπαϊκό κατεστημένο, των αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο CEO της Honda Takashi Ito δηλώσε πρόσφατα ότι η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει να δουλεύει πάνω στο project της αναβίωσης του NSX. Πριν μερικά χρόνια η Honda είχε παρουσιάσει και πάλι τον διάδοχο του supercar της, στην μορφή του HSV-010 project, του οποίου όμως η εξέλιξη εγκαταλείφθηκε.

Προς το παρών δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφορία, για το αν θα παρουσιαστεί στην πραγματικότητα νέο μοντέλο και κατά πόσο θα επηρεαστεί από την green πλευρά της Honda, ενσωματώνοντας και  υβριδικό χαρακτήρα. Πάντως οι Ιάπωνες πρέπει να βάλλουν τα δυνατά τους, αν σκοπεύουν να δημιοργήσουν έναν πραγματικό διάδοχο στην κατηγορία, μιας και το παιχνίδι έχει σκληρύνει αρκετά (βλέπε Nissan GT-R, Lexus LFA).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...