Η Ford θα κατασκευάζει υβριδικά στη Βαλένθια

C-Max για Ευρωπαίους

  • -
  • -

Στο εργοστάσιο της Ford στη Βαλένθια της Ισπανίας θα κατασκευαστούν τα πρώτα υβριδικά μοντέλα της εταιρίας που προορίζονται για την Ευρωπαϊκή αγορά. Δύο εκδόσεις του C-Max, μία «παραδοσιακή» Υβριδική και μια που διαθέτει φόρτιση από ηλεκτρική πρίζα (Plug-In) θα είναι διαθέσιμες από το 2013.

Παράλληλα στο ίδιο εργοστάσιο και στο πλαίσιο της παγκόσμιας στρατηγικής προμηθειών της Ford θα μπει στην παραγωγή στα τέλη του 2011 η επταθέσια έκδοση του C-MAX για εξαγωγή στη Β. Αμερική.

«Οι εκδόσεις Hybrid Electric και Plug-In Hybrid Electric του νέου Ford C-MAX είναι θαυμάσια νέα για το εργοστάσιο της Βαλένθια και την περιοχή, για την Ισπανία και τους πελάτες Ford σε όλη την Ευρώπη.  Αυτά τα νέα μοντέλα προηγμένης τεχνολογίας είναι ζωτικής σημασίας για τη δέσμευση της Ford να προσφέρει ένα χαρτοφυλάκιο οχημάτων με εναλλακτικά συστήματα κίνησης σε όλο τον κόσμο και για τους Ευρωπαίους πελάτες τα επόμενα χρόνια» δήλωσε ο John Fleming, Chairman & CEO, Ford Ευρώπης και executive vice president of Global Manufacturing & Labour Affairs.

Η συνολική επένδυση στο νέο πρόγραμμα Ford C-MAX στην Ισπανία την τελευταία τριετία, συμπεριλαμβανομένων των υβριδικών μοντέλων, είναι πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ, ενώ μόνον η επένδυση στα υβριδικά προγράμματα αναμένεται να φτάσει στο ύψος των 27 εκατομμυρίων ευρώ.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...