ΝΕΟ SEAT ARONA. Tο δικό σου Crossover.

Θέλεις να ξεχωρίζεις; Σου αρέσει να χαράσσεις το δικό σου δρόμο αντί να ακολουθείς το πλήθος; Με το νέο SEAT Arona θα ζεις μοναδικές εμπειρίες, με το δικό σου τρόπο

  • -
  • -

Εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου; Διεκδικείς ότι σου αξίζει; Σου αρέσει να πετυχαίνεις τους στόχους σου, ακολουθώντας τους δικούς σου κανόνες; Θέλεις να κάνεις τα πάντα με το δικό σου τρόπο; Τότε έχεις πολλά κοινά με το νέο SEAT Arona. Το κόμπακτ crossover που συνδυάζει ιδανικά δύο τελείως αντίθετους κόσμους: την αστική καθημερινότητα, με την απόδραση από αυτή! Είναι κομψό, ευρύχωρο, τεχνολογικά προηγμένο και άνετο για την πόλη, είναι όμως και στιβαρό, σπορ και αποδοτικό για τις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου. Και το καταφέρνει αυτό με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο.

 

Το απολαυστικό urban crossover

Το νέο SEAT Arona είναι η καλύτερη παρέα στις καθημερινές σου μετακινήσεις στη ζούγκλα της πόλης. Με μήκος 4.138 mm, έχει συμπαγείς διαστάσεις για να προσφέρει ευελιξία και ευκολία οδήγησης. Ταυτόχρονα, σου φτιάχνει τη διάθεση με τη μοντέρνα του σχεδίαση. Πολύ εκφραστικό, έχει τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα με τις αιχμηρές του γραμμές να δίνουν πραγματική αίσθηση της έντασης, χαρακτηριστικό του σχεδιαστικού DNA της μάρκας. Και βέβαια προσαρμόζεται απόλυτα στο γούστο και τις επιθυμίες σου χάρη στις πολλές επιλογές εξατομίκευσης που είναι διαθέσιμες.



Αλλά και το εσωτερικό ξεχωρίζει όχι μόνο για την οριζόντια διάταξη που τονίζει και ενισχύει την αίσθηση ευρυχωρίας, αλλά και για την κορυφαία ποιότητά του. Πλούσια εξοπλισμένο σε άνεση και ασφάλεια με στοιχεία όπως το Keyless Entry με Start & Stop, την υψηλής ακρίβειας και ποιότητας κάμερα οπισθοπορείας, το ηχοσύστημα BeatsAudio, αλλά και με την τελευταία τεχνολογία συνδεσιμότητας με προηγμένα συστήματα infotainment, ασύρματη βάση φόρτισης τηλεφώνου με κεραία GSM, premium οθόνη 8” black panel, συστήματα Apple Car Play, Android Auto και Mirror Link, και φυσικά το SEAT DriveApp.

 

Ο ιδανικός φίλος για εκδρομή

Για τις στιγμές που θέλεις να αποδράσεις από την καθημερινότητα, το νέο SEAT Arona μεταμορφώνεται σε ένα πολυχρηστικό crossover με εκδρομική διάθεση. Στο φιλόξενο εσωτερικό του θα χωρέσει όλη την παρέα, ενώ ο κορυφαίος χώρος αποσκευών των 400 λίτρων θα φροντίσει για τις αποσκευές της. Μαζί του θα ευχαριστηθείς κάθε χιλιόμετρο μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου. Από την υπερυψωμένη θέση οδήγησης απολαμβάνεις αίσθηση ασφάλειας και απόλυτου ελέγχου. Το Arona είναι από τα ελαφρύτερα αυτοκίνητα στην κατηγορία του, γεγονός που συμβάλλει σε υψηλές επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση, αλλά και δυναμική οδηγική συμπεριφορά.



Άλλωστε, είναι εξοπλισμένο με προηγμένα συστήματα οδηγικής υποβοήθησης που συναντάμε κυρίως σε μεγαλύτερες κατηγορίες όπως, Front Assist, Hill Hold Control, Σύστημα Ανίχνευσης Κούρασης, Αισθητήρες Φωτός και Βροχής, Σύστημα Αποφυγής Πολλαπλών Συγκρούσεων, Σύστημα Προειδοποίησης Οπισθοπορείας, Ανίχνευση Τυφλού Σημείου, Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης με Κάμερα Οπισθοπορείας και Adaptive Cruise Control (ACC) με λειτουργία Stop&Go. Στην οδηγική απόλαυση συντελούν και οι ιδιαίτερα αποδοτικοί κινητήρες, τρεις βενζίνης TSI και δύο πετρελαίου TDI:

  • 1.0 TSI 95 PS με 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων,
  • 1.0 TSI 115 PS με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων ή 7-τάχυτο DSG διπλού συμπλέκτη,
  • 1.5 TSI EVO 150 PS με τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρων, αποκλειστικά στην έκδοση FR, με 6-τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων,
  • 1.6 TDI 95 PS με 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή 7-τάχυτο κιβώτιο DSG,
  • 1.6 TDI 115 PS με 6-τάχυτο κιβώτιο.

Τελικά, το νέο SEAT Arona προορίζεται για όσους ζουν με πάθος. Ένα συναρπαστικό crossover, διασκεδαστικό και περιπετειώδες στην οδήγηση, δυναμικό, ισχυρό, λειτουργικό, άνετο, ευρύχωρο, με προηγμένη και εύχρηστη τεχνολογία και πολύ ανταγωνιστική τιμή, από μόλις 14.900 ευρώ. Τι περιμένεις; Κάνε το δικό σου!