Hi-Tech EKO Mobility Rally 2012

Για πρώτη φορά και ηλεκτρικά στο ελληνικό ράλλυ οικονομίας

  • -
  • -

Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα συμμετέχουν στη διεθνή αγωνιστική εκδήλωση “Hi-Tech EKO Mobility Rally 2012” που διεξάγεται στις 6 και 7 Οκτωβρίου 2012. Συνολικά, στον αγώνα θα συμμετάσχουν 24 συμμετοχές, ανάμεσά τους και τέσσερις “ηλεκτρικές”:

  1. οι Ισπανικοί Jesus Echave - Juanan Delgado με Nissan Leaf,
  2. οι Ιταλοί Fuzzy Walter Kofler - Franco Gaioni με Think City,
  3. οι Γιώργος Καπλάνης - Πέτρος Σπυρόπουλους με Tazzari Zero Special Edition και
  4. οι Γιώργος Λιβέρης – Διονύσης Λιβέρης με Mitsubishi i-MiEV.

Οι τέσσερις συμμετοχές θα διεκδικήσουν επί ελληνικού εδάφους, με τα μηδενικής ρύπανσης αυτοκίνητά τους, βαθμούς του παγκόσμιου Κυπέλλου της FIA για ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα.

Η εκκίνηση της εκδήλωσης θα γίνει το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στις 13.30 από το χώρο του “Holiday Inn-Athens Airport” στην Αττική οδό και δύο ώρες αργότερα, στις 15.30, από την ανασυγκρότηση που θα οργανωθεί στο πρατήριο καυσίμων της ΕΚΟ στη Λεωφόρο Κηφισιάς 264, στην Κηφισιά. Όσοι επιθυμούν να δουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα κατά την, μετά τον τερματισμό, φόρτισή τους με ηλεκτρική ενέργεια μπορούν να προσέλθουν την Κυριακή 7 Οκτωβρίου το απόγευμα από τις 17.30 μέχρι τις 18.30 στο “Holiday Inn-Athens Airport” όπου στη συνέχεια θα δουν και τον τερματισμό των υβριδικών αυτοκινήτων και των αυτοκινήτων με εναλλακτικά καύσιμα, ο οποίος θα γίνει από 18.30 έως 19.00.

Περισσότερες πληροφορίες στο ΕΛ.ΙΝ.Η.Ο. και στο τηλέφωνο 210 9210288.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...