Ανάκληση Ford Transit & Transit Custom

Για αντικατάσταση της ασφάλειας της αντλίας ψυκτικού

  • -
  • -
Ανάκληση Ford Transit & Transit Custom
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι η εταιρεία Ford Motor Hellas, Γενικός Εισαγωγέας των αυτοκινήτων Ford στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα βελτίωσης προϊόντος των αυτοκινήτων Ford μοντέλα Transit & Transit Custom.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά σε 520 αυτοκίνητα, που παρήχθησαν από 02/05/2016 μέχρι 04/05/2020. Σύμφωνα µε τον Κατασκευαστή, σε ορισμένα οχήματα Transit & Transit Custom, ενδέχεται η ασφάλεια προστασίας της αντλίας ψυκτικού υγρού να µην λειτουργήσει σωστά.

Στα επηρεαζόμενα οχήματα πρέπει να αντικατασταθεί η ασφάλεια ελέγχου λειτουργίας της αντλίας ψυκτικού υγρού.

Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει περιέλθει σε γνώση της εταιρείας κανένα ατύχημα το οποίο να σχετίζεται µε το συγκεκριμένο θέμα.

Έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την ενημέρωση των ιδιοκτητών των ανωτέρω οχημάτων, µέσω προσωπικής επιστολής, ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Ford για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

 Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι – ιδιοκτήτες παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Ford.