Ανάκληση Audi Q5

Αφορά 253 οχήματα της ελληνικής αγοράς

  • -
  • -

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι η εταιρεία KOSMOCAR A.E., Γενικός Εισαγωγέας των αυτοκινήτων AUDI στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου αυτοκινήτων AUDI μοντέλα Q5. Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά σε 253 οχήματα, παραγωγής ετών 2015 έως 2019.

Σύμφωνα µε τον κατασκευαστή, στα επηρεαζόμενα οχήματα ενδέχεται τα καλύμματα των οπίσθιων θόλων τροχών να είναι ανεπαρκώς στερεωμένα στο αμάξωμα - και σε µια τέτοια περίπτωση ενδεχομένως θα μπορούσαν να αποσπαστούν µε την πάροδο του χρόνου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται µε το συγκεκριμένο θέμα.

Οι κάτοχοι των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν γραπτώς ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Service AUDI της εταιρείας KOSMOCAR A.E. για να γίνει αντικατάσταση των κλιπ στερέωσης στην περιοχή των καλυμμάτων των θόλων τροχών µε εξαρτήματα άλλου τύπου, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών AUDI στο τηλέφωνο 210 9981200 από 09.00 - 18.00 καθημερινά ή στο email: customercare@kosmocar.gr.