Video-Δοκιμή Jeep Avenger: Ανοίγει το δρόμο της ηλεκτροκίνησης

Το πρώτο ηλεκτρικό Jeep, το οποίο έχει αναλάβει τον ρόλο του πρωτοπόρου για την μάρκα στην ηλεκτρική εποχή, αποτελεί ίσως την πιο ενδιαφέρουσα νέα B-SUV επιλογή.

  • -
  • -

Το Avenger έρχεται με αυξημένο βαθμό αποδοτικότητας, μοντέρνο χαρακτήρα και στοιχεία που του επιτρέπουν να γλυκοκοιτάζει μία από τις θέσεις στις κορυφαίες προτάσεις στην κατηγορία των B-SUV. Καθόλου τυχαίο να έχει τόσο υψηλούς στόχους άλλωστε, αφού μιλάμε για το αυτοκίνητο που έχει αναλάβει να κάνει τα πρώτα βήματα της Jeep στην ηλεκτρική εποχή.

Με το Avenger η αμερικανική εταιρεία ανοίγει μία νέα σελίδα, όντας και το σημαντικότερο μοντέλο της σύγχρονη ιστορία της. Βλέπετε, επάνω του παντρεύονται οι δύο σημαντικότερες τάσεις της εποχής. Η ηλεκτροκίνηση και τα crossover χαρακτηριστικά. Αξιοποιώντας πλήρως όλους τους πόρους που παρέχει η οικογένεια Stellantis πλέον, η Jeep δημιούργησε ένα μοντέλο που ναι μεν καταφέρνει να κουβαλά περήφανα όλη την φιλοσοφία αλλά και το βαρύ όνομα της μάρκας με την τεράστια ιστορία στα off-road αυτοκίνητα, αλλά ταυτόχρονα καταφέρνει να εντάσσεται σε όλα τα πρέπει της εποχής, τόσο τεχνολογικά, όσο και πρακτικά.

back

Σύγχρονος εκδικητής

Το Jeep Avenger καταφέρνει να είναι εντυπωσιακό αλλά και αποτελεσματικό. Με το σύγχρονο ηλεκτρικό μοτέρ των 156 ίππων και την μπαταρία των 54 kWh υπόσχεται 400 km αυτονομίας, ενώ οι compact διαστάσεις του το κάνουν εύκολο στην χρήση τόσο εκτός πόλης, όσο και εντός. Πώς είναι όμως η εμπειρία πίσω από το τιμόνι;

Η απάντηση στην video-δοκιμή που βρίσκεται παραπάνω.

Διαβάστε και την αναλυτική δοκιμή του Jeep Avenger