Video – Δοκιμή: Kia Niro 1.6 HEV

Η Kia ανανέωσε το Niro διατηρώντας τον πολυτάλαντο χαρακτήρα του μοντέλου και επιδεικνύοντας πως πρέπει να είναι ένα σύγχρονο crossover

  • -
  • -
Video – Δοκιμή: Kia Niro 1.6 HEV

Η Kia είναι μία από τις εταιρείες που αφουγκράστηκε νωρίς την τάση των crossover και SUV, προσφέροντας σήμερα μία πλήρης γκάμα με κατασκευές του είδους. Εξάλλου, αυτός ήταν και ο στόχος της κορεάτικης εταιρείας. Να προσελκύσει κάθε ηλικιακό κοινό! Το Niro αποτελεί μέρος του συγκεκριμένου στρατηγικού πλάνου, αφού είναι ένα μοντέλο που στην ευρωπαϊκή αγορά γνωρίζει σημαντικό ενδιαφέρον. Η νεότερη γενιά του δεν αποτελεί απλά μία αναβαθμισμένη εκδοχή της προηγούμενης. Πρόκειται για ένα τελείως καινούργιο μοντέλο, ριζικά ανασχεδιασμένο σύμφωνα με τις προσταγές της εποχής, αλλά και τα… νεότερα όπλα που διαθέτει η Kia στη φαρέτρα της. 

Δείτε ακόμα: Δοκιμή – Kia Niro 1.6 HEV

H σχεδίαση του αμαξώματος είναι τελείως καινούργιο, συνδυάζοντας τις καμπύλες με τις έντονες ακμές και γωνίες. Αντίστοιχα αναβαθμισμένο είναι και το εσωτερικό, που ακολουθεί τη νεότερη φιλοσοφία της Kia και δανείζεται πολλά στοιχεία από τα Sportage και EV6. Επιπλέον, ιδιαίτερα υψηλός είναι ο βαθμός πρακτικότητας που το χαρακτηρίζει, κερδίζοντας σημαντικούς πόντους επιπλέον σε επίπεδο ευρυχωρίας. Τέλος, ακόμα ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει τη νεότερη γενιά του Niro είναι η πολυσυλλεκτική γκάμα κινητήριων συνόλων.

Δείτε τη video – δοκιμή μας στην αρχή της σελίδας και διαπιστώσετε τους λόγους που το θεωρούμε ως το σύγχρονο υβριδικό SUV.