Video – Δοκιμή: Mercedes-Benz EQB 250

Η EQB είναι ένα μοντέλο που εντάσσεται στην πολύ μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων που έχει η Mercedes-Benz, στοχεύοντας στην άνεση και τους χώρους.

  • -
  • -

Η γκάμα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων που διαθέτει η Mercedes-Benz είναι μία από τις μεγαλύτερες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά, με την EQB να είναι το δεύτερο μικρότερο μοντέλο. Ωστόσο, το μέγεθος και η γενικότερη φιλοσοφία της είναι τέτοια ώστε να εξασφαλίζει την ύπαρξη μεγάλων χώρων και την άνεση κάθε επιβάτη που θα βρεθεί στην καμπίνα της.

Χαρακτηριστικό της ευρυχωρίας που διαθέτει, είναι ότι η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στον αγοραστή να παραγγείλει το αυτοκίνητο με 7 θέσεις, κάτι που το κάνει ένα από τα ελάχιστα μοντέλα που προσφέρουν αυτή το χαρακτηριστικό.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/eba8b6863c3dbe32946cc43a668ee5c8.jpg

Η EQB διατίθεται σε τρεις εκδόσεις όσον αφορά την ισχύ και τη χωρητικότητα της μπαταρίας. Στην περίπτωσή μας δοκιμάζουμε την μικρότερη εξ’ αυτών η οποία φέρει τον αριθμό 250. Αυτό μεταφράζεται σε 190 ίππους οι οποίοι περνάνε στους εμπρός τροχούς , ενώ η μπαταρία έχει χωρητικότητα 66,5 KWh και αρκεί για την κάλυψη απόστασης 474 km.

Θέλοντας να ανακαλύψουμε όλες τις αρετές που έχει να προσφέρει το αμιγώς ηλεκτρικό γερμανικό μοντέλο το οδηγήσαμε, με τις εντυπώσεις να αποτυπώνονται στο video.