Video Δοκιμή: Skoda Scala G-Tec CNG

Διατηρώντας όλα τα προτερήματα του Skoda Scala, η έκδοση του φυσικού αερίου προσθέτει ακόμα ένα άσσο στο μανίκι του τσέχικου μοντέλου. Την οικονομία!

  • -
  • -
Video Δοκιμή: Skoda Scala G-Tec CNG

Με γνώμονα την οικονομία η Skoda προσφέρει το Scala και σε έκδοση φυσικού αερίου. Δεν είναι υπερβολή, πως ένα αυτοκίνητο CNG μπορεί να είναι έως και 50% πιο οικονομικό σε σχέση με ένα βενζινοκίνητο μοντέλο, αλλά και 30% σε σχέση με ένα πετρελαιοκίνητο. Το τσέχικο εργοστάσιο υποστηρίζει πως οι τρεις δεξαμενές του φυσικού αερίου μπορούν να προσφέρουν αυτονομία 400 χιλιομέτρων, ενώ η ύπαρξη του ντεπόζιτου βενζίνης των 9 lt μπορεί να προσθέσει 200 επιπλέον. Νούμερα εντυπωσιακά, αν αναλογιστούμε και την χαμηλότερη τιμή του φυσικού αερίου. Και όπως θα δείτε στην παραπάνω VIDEO ΔΟΚΙΜΗ το Skoda Scala αποδεικνύεται μία προσιτή και εξαιρετικά οικονομική λύση.  

Στο παρακάτω link μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή, αλλά και αναλυτικά τις τιμές, τον εξοπλισμό και τα τεχνικά στοιχεία του μοντέλου για κάθε έκδοση ξεχωριστά. Και αν θέλετε, πείτε μας και την γνώμη σας παρακάτω, στα σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ VIDEO ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ GOCAR

ΕΤΟΣ2019
ΤΙΜΗαπό 18.900 €
ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ-
Euro NCAP